Obavijesti
Cura dana

Cura dana

KLAUDIJA - 04.07.2021
KLAUDIJA
KLAUDIJA Članica je počasne povijesne postrojbe. Najviše voli pucati iz starog oružja, topova i mužara. Uživa u miris baruta. Njene prijateljice je nepravedno optužuju da je militantna. Klaudija je u duši pacifista i bori se protiv globalne politike nuklearnoga naoružavanja.
Cura dana
LJERKA
Mlada farmaceutkinja iz Virovitice ostala je razočarana. Uzela je ranije godišnji kako bi mogla otići na more, a da izbjegne velike gužve, ali kao za vraga uhvatila ju je kiša pa ne može dobiti svoj željeni ten. Nada se kako će ostalih dva tjedna biti sunce kako bi mogla mirno na nudističku.
LJERKA
Cura dana
MARIAH
E, to se zove peh. Majka joj obožava Mariah Carey. Tolika da je i kći nazvala po američkoj pjevačici. No, dijete ne dijeli tu strast za Carey, štoviše, sasvim suprotno, ne može niti čuti za nju. I onda majci iz inata “udara” po Jelenama. Rozga, Karleuša, Radan....
MARIAH
Cura dana
IVONA
Istrijanka je od malih nogu uz hrvatski počela govoriti i talijanski. Veliki je talent za jezike, to joj je najveće zadovoljstvo, a vjeruje i iskrena vrijednost. U međuvremenu je naučila i engleski, njemački i španjolski, a sljedeće planira naučiti francuski i ruski.
IVONA
Cura dana
LUAN
Odmalena je “tukla” po pršutu, što u njenom drniškom kraju nije nimalo neobično. San joj je postati najveći svjetski stručnjak za tu deliciju. Smatra da već sad vrlo mnogo zna o pršutima, a ako pronađe adekvatnog investitora, pokrenut će i proizvodnju.
LUAN
Cura dana
MANDA
Skromnost je vrlina, životni je moto ove Međimurke iako su njeni atributi sve samo ne skromni. Ona najviše voli pročitati dobru knjigu, a budući da je ekonomistica, kad se “uvali” u brojke, nema sretnije od nje, ne samo u Međimurju.
MANDA