Obavijesti
Cura dana

Cura dana

IVONA - 01.07.2021
IVONA
Istrijanka je od malih nogu uz hrvatski počela govoriti i talijanski. Veliki je talent za jezike, to joj je najveće zadovoljstvo, a vjeruje i iskrena vrijednost. U međuvremenu je naučila i engleski, njemački i španjolski, a sljedeće planira naučiti francuski i ruski.
Cura dana
LUAN
Odmalena je “tukla” po pršutu, što u njenom drniškom kraju nije nimalo neobično. San joj je postati najveći svjetski stručnjak za tu deliciju. Smatra da već sad vrlo mnogo zna o pršutima, a ako pronađe adekvatnog investitora, pokrenut će i proizvodnju.
LUAN
Cura dana
MANDA
Skromnost je vrlina, životni je moto ove Međimurke iako su njeni atributi sve samo ne skromni. Ona najviše voli pročitati dobru knjigu, a budući da je ekonomistica, kad se “uvali” u brojke, nema sretnije od nje, ne samo u Međimurju.
MANDA
Cura dana
BRUNA
BRUNA - Zagrepčanka se ne kuži baš u nogomet, ali svim srcem i dušom navija za ‘vatrene’. Ne propušta nijednu utakmicu i jako je utučena jer Perišić neće danas igrati. Ali ne da se - navijat će iz svega grla jer vjeruje u svoju repku. Ako Hrvatska pobijedi, kaže da će se razgoliti i trčati po glavnom trgu.
BRUNA
Cura dana
Božena
Božena - Studentica psihologije iz Vrlike došle je u Rovinj i ponudila Daliću da bude psiholog reprezentacije. Zlatko se cijelu noć okretao u krevetu razmišljajući o ponudi. Sutradan se našao s Boženom i zahvalio joj se, rekavši joj da bi ipak bila remetilački faktor u svlačionici
Božena
Cura dana
ZVJEZDANA
ZVJEZDANA - Teško podnosi vrućine. Mora se često tuširati, a to nije dobro za kožu. Zbog toga je odlučila otići u planine. Kao mala voljela je ljeta provoditi u bakinoj pastirskoj kolibi. Planinski povjetarac mrsio bi joj kosu dok je trčala niz padinu. Još se sjeća mirisa pokošenog sijena na kojem je spavala s prijateljicama.
ZVJEZDANA