Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MANDA - 29.06.2021
MANDA
Skromnost je vrlina, životni je moto ove Međimurke iako su njeni atributi sve samo ne skromni. Ona najviše voli pročitati dobru knjigu, a budući da je ekonomistica, kad se “uvali” u brojke, nema sretnije od nje, ne samo u Međimurju.
Cura dana
BRUNA
BRUNA - Zagrepčanka se ne kuži baš u nogomet, ali svim srcem i dušom navija za ‘vatrene’. Ne propušta nijednu utakmicu i jako je utučena jer Perišić neće danas igrati. Ali ne da se - navijat će iz svega grla jer vjeruje u svoju repku. Ako Hrvatska pobijedi, kaže da će se razgoliti i trčati po glavnom trgu.
BRUNA
Cura dana
Božena
Božena - Studentica psihologije iz Vrlike došle je u Rovinj i ponudila Daliću da bude psiholog reprezentacije. Zlatko se cijelu noć okretao u krevetu razmišljajući o ponudi. Sutradan se našao s Boženom i zahvalio joj se, rekavši joj da bi ipak bila remetilački faktor u svlačionici
Božena
Cura dana
ZVJEZDANA
ZVJEZDANA - Teško podnosi vrućine. Mora se često tuširati, a to nije dobro za kožu. Zbog toga je odlučila otići u planine. Kao mala voljela je ljeta provoditi u bakinoj pastirskoj kolibi. Planinski povjetarac mrsio bi joj kosu dok je trčala niz padinu. Još se sjeća mirisa pokošenog sijena na kojem je spavala s prijateljicama.
ZVJEZDANA
Cura dana
DANICA
DANICA Ustala je u zoru. Brala je kamilicu, a kamilica se najbolje bere kad je orošena. Dok je gledala kako se rosa svjetluca rasplakala se zbog zaručnika koji ju je prevario s najboljom prijateljicom. Sjetila se Euripidove izreke: ‘Stare rane ne treba oplakivati svježim suzama’. Došla je doma, trgnula pivo i nazvala bivšeg dečka iz srednje škole. Večeras idu van.
DANICA
Cura dana
NIKOLINA
NIKOLINA Oduševljena je golom svog imenjaka Nikole Vlašića. Od silne sreće odlučila je da će se za iduću utakmicu Hrvatske oslikati crveno - bijelim kvadratićima. Kad ne navija za Vatrene Nikolina radi na štandu s kokicama. Prava je majstorica, jer su njene kokice najslasnije i najhrskavije na cijeloj plaži.
NIKOLINA