Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ZVJEZDANA - 26.06.2021
ZVJEZDANA
ZVJEZDANA - Teško podnosi vrućine. Mora se često tuširati, a to nije dobro za kožu. Zbog toga je odlučila otići u planine. Kao mala voljela je ljeta provoditi u bakinoj pastirskoj kolibi. Planinski povjetarac mrsio bi joj kosu dok je trčala niz padinu. Još se sjeća mirisa pokošenog sijena na kojem je spavala s prijateljicama.
Cura dana
DANICA
DANICA Ustala je u zoru. Brala je kamilicu, a kamilica se najbolje bere kad je orošena. Dok je gledala kako se rosa svjetluca rasplakala se zbog zaručnika koji ju je prevario s najboljom prijateljicom. Sjetila se Euripidove izreke: ‘Stare rane ne treba oplakivati svježim suzama’. Došla je doma, trgnula pivo i nazvala bivšeg dečka iz srednje škole. Večeras idu van.
DANICA
Cura dana
NIKOLINA
NIKOLINA Oduševljena je golom svog imenjaka Nikole Vlašića. Od silne sreće odlučila je da će se za iduću utakmicu Hrvatske oslikati crveno - bijelim kvadratićima. Kad ne navija za Vatrene Nikolina radi na štandu s kokicama. Prava je majstorica, jer su njene kokice najslasnije i najhrskavije na cijeloj plaži.
NIKOLINA
Cura dana
TIA
TIA Kao djevojčica je željela biti liječnica, glumica, pjevačica, kad su se kriteriji malo promijenili san je bio postati policajka, na sreću njenih roditelja i braće, taj se san nije ostvario. Ona je danas restauratorica, voli starim građevinama dati novi-stari sjaj.
TIA
Cura dana
EMA
EMA - Odmalena je bila u folklornom društvu svog međimurskog kraja. Priznaje da je privlače večernje haljine, šoping i izlasci, kao i većina mladih djevojaka i ona u tome uživa, no istina je da se najbolje osjeća u narodnoj nošnji i kad s kolegicama i kolegama zapleše kolo uz zvukove tambure.
EMA
Cura dana
KAROLINA
KAROLINA Umjetnost je sve što ju zanima. Mogla bi cijele dane hodati po muzejima, galerijama, predstavama... Još, nažalost, nije pronašla dečka koji bi razmišljao poput nje, jer za nju je isprazno gledati televiziju, ići u kafiće i noćne klubove, a ni šoping baš ne voli.
KAROLINA