Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MAGDA - 16.06.2021
MAGDA
To koliko ova Zagrepčanka voli nogomet teško je opisati. Iako sjajnih proporcija, što bi možda bolje istaknula prigodna haljinica, ona se najbolje osjeća kad na sebe odjene kockasti dres. No, s time idu i sve ostale stvari, s kojima se ona dobro nosi. Pa tako kad se pobijedi pije od sreće, a kad se izgubi, pije zbog tuge.
Cura dana
SILVIJA
Rođena u Crikvenici, probala je svojevremeno sve sportove. Od nogometa, preko odbojke, pikada do košarke. Najdraži sport joj je boćanje, jer se s malim kuglicama osjeća kao prvakinja. Ne voli more, a prezire odjeću. Rado zaluta na neku osamljenu plažu i cijelo popodne, naga, čita knjige iz edicije 24sata.
SILVIJA
Cura dana
Irena
IRENA - Kći je poznatog mornara iz Grebaštice. Obožava morske grdosije, osobito vojne krstarice i nosače aviona. Životna želja joj je posjetiti najvećeg na svijetu, nosač aviona USS Gerald Ford. U svojoj sobi ima maketu tog “brodića” te se često u noćnim satima njime igra i zamišlja da plovi oceanima.
Irena
Cura dana
BARBARA
BARBARA - Živi u Australiji u mjestu Garfield. Iako je prava antivakserica ipak se cijepila zbog ljubavi prema Hrvatskoj reprezentaciji. Došla je u Europu, i pratiti će sve naše utakmice. Najdraži igrač joj je Livaković. Ako se plasiramo u finale, obećala je da će na stadionu skinuti majicu.
BARBARA
Cura dana
Karmen
KARMEN - Nogometna prvenstva za ljepoticu iz Istre najbolji su što postoji. Bila je osnovnoškolka kad je prvi put bila na velikom natjecanju, bilo je to u Ukrajini i Poljskoj. Od tada je vatrena navijačica. Utakmice reprezentacije ne propušta, osim kad ju zaustave epidemiološke mjere...
Karmen
Cura dana
DIADORA
DIADORA Diadora se brine. Jučer se cijepila. Drugi put. Nada se da neće imati reakciju na cjepivo. U subotu je kuma najboljoj prijateljici. Sviđa joj se mladoženjin kum. Nedavno se rastao i Diadora ga želi bliže upoznati. Nada se da će nastaviti obiteljsku tradiciju. Mama i tata su joj se upoznali na svadbi.
DIADORA