Obavijesti
Cura dana

Cura dana

BARBARA - 13.06.2021
BARBARA
BARBARA - Živi u Australiji u mjestu Garfield. Iako je prava antivakserica ipak se cijepila zbog ljubavi prema Hrvatskoj reprezentaciji. Došla je u Europu, i pratiti će sve naše utakmice. Najdraži igrač joj je Livaković. Ako se plasiramo u finale, obećala je da će na stadionu skinuti majicu.
Cura dana
Karmen
KARMEN - Nogometna prvenstva za ljepoticu iz Istre najbolji su što postoji. Bila je osnovnoškolka kad je prvi put bila na velikom natjecanju, bilo je to u Ukrajini i Poljskoj. Od tada je vatrena navijačica. Utakmice reprezentacije ne propušta, osim kad ju zaustave epidemiološke mjere...
Karmen
Cura dana
DIADORA
DIADORA Diadora se brine. Jučer se cijepila. Drugi put. Nada se da neće imati reakciju na cjepivo. U subotu je kuma najboljoj prijateljici. Sviđa joj se mladoženjin kum. Nedavno se rastao i Diadora ga želi bliže upoznati. Nada se da će nastaviti obiteljsku tradiciju. Mama i tata su joj se upoznali na svadbi.
DIADORA
Cura dana
Gabriela
GABRIELA Gabi je rodom iz Osijeka, no već 20 godina živi u Frankfurtu. Cijepila se, iako nije rizična skupina osim, kako sama kaže, za one Čehe i Nijemce koji već oko podne na plaži krenu s ‘ubijanjem’ u pivi. Ona ipak traži galantnog domaćeg galeba, koji nosi bijelo i zna s riječima
Gabriela
Cura dana
VLATKA
VLATKA Jutros dok se fenirala nestalo je struje pa je morala ići na posao bez frizure. Kosu je morala zavezati u konjski rep. Vlatku je to razljutilo. Najviše voli kad raspusti svoju smeđu dugu kosu i sjedne na bicikli pa joj vjetar mrsi velike uvojke dok juri gradskim ulicama.
VLATKA
Cura dana
Suzana
SUZANA - Stručnjakinja za Europske fondove iz Zagreba napokon je dočekala vruće dane. Sad će moći nositi svoju garderobu koju je kupila na velikim akcijama proteklih tjedana. Najviše je veseli odlazak na more, a godišnji je već zabilježila za cijeli osmi mjesec. Jedino je muči hoće u Zadar ili Šibenik.
Suzana