Obavijesti
Cura dana

Cura dana

VLATKA - 09.06.2021
VLATKA
VLATKA Jutros dok se fenirala nestalo je struje pa je morala ići na posao bez frizure. Kosu je morala zavezati u konjski rep. Vlatku je to razljutilo. Najviše voli kad raspusti svoju smeđu dugu kosu i sjedne na bicikli pa joj vjetar mrsi velike uvojke dok juri gradskim ulicama.
Cura dana
Suzana
SUZANA - Stručnjakinja za Europske fondove iz Zagreba napokon je dočekala vruće dane. Sad će moći nositi svoju garderobu koju je kupila na velikim akcijama proteklih tjedana. Najviše je veseli odlazak na more, a godišnji je već zabilježila za cijeli osmi mjesec. Jedino je muči hoće u Zadar ili Šibenik.
Suzana
Cura dana
PAULINA
PAULINA - Paulinin pas jučer se razbolio. Morala ga je voditi veterinaru. Oka nije sklopila cijelu noć. Pas je sad dobro pa se Paulina može posvetiti spremanju stana i kozmetičkim tretmanima. Dolazi joj zaručnik iz daleke Švedske. Dugo se nisu vidjeli pa će mu prirediti švedski stol.
PAULINA
Cura dana
BETY
BETY - Prava je majstorica bižuterije. Najviše voli raditi raskošne ogrlice. Ovu koju sada nosi na sebi Bety je napravila prošle godine kad je zbog korone sve bilo zatvoreno. Izvadila je covid putovnicu i sljedeći vikend ide kod prijateljice u Bugarsku koja tamo drži štand s nakitom.
BETY
Cura dana
Sandra
SANDRA - Odrasla na kupusu i picekima, uvijek puna energije, Varaždin smatra glavnim gradom Hrvatske. Izvadila je Covid putovnicu jer je odlučila putovati Europom. Za vrijeme izbora dala je svesrdnu podršku kandidatu koji je nažalost izgubio. Na sljedećim izborima, dati će podršku najzgodnijem političaru.
Sandra
Cura dana
MIRIAM
Zbog neobičnog su je imena odrastajući na slavonskoj ravnici vršnjaci često zadirkivali, ali ona je danas sretna zbog toga što misli da ju je to ojačalo, izgradilo karakter. Kaže da je danas zbog toga ambiciozna, a nakon fakulteta cilj joj je zaputiti se u sabor. Sigurna je da će biti redovito na sjednicama i javljati se za riječ.
MIRIAM