Obavijesti
Cura dana

Cura dana

BETY - 06.06.2021
BETY
BETY - Prava je majstorica bižuterije. Najviše voli raditi raskošne ogrlice. Ovu koju sada nosi na sebi Bety je napravila prošle godine kad je zbog korone sve bilo zatvoreno. Izvadila je covid putovnicu i sljedeći vikend ide kod prijateljice u Bugarsku koja tamo drži štand s nakitom.
Cura dana
Sandra
SANDRA - Odrasla na kupusu i picekima, uvijek puna energije, Varaždin smatra glavnim gradom Hrvatske. Izvadila je Covid putovnicu jer je odlučila putovati Europom. Za vrijeme izbora dala je svesrdnu podršku kandidatu koji je nažalost izgubio. Na sljedećim izborima, dati će podršku najzgodnijem političaru.
Sandra
Cura dana
MIRIAM
Zbog neobičnog su je imena odrastajući na slavonskoj ravnici vršnjaci često zadirkivali, ali ona je danas sretna zbog toga što misli da ju je to ojačalo, izgradilo karakter. Kaže da je danas zbog toga ambiciozna, a nakon fakulteta cilj joj je zaputiti se u sabor. Sigurna je da će biti redovito na sjednicama i javljati se za riječ.
MIRIAM
Cura dana
MARINA
Velika je zagovornica prava kućnih ljubimaca, kada vidi psa na lancu, jednostavno podivlja. Nikad nije željela skidati se i fotografirati naga, ali, shvatila je ova Dalmatinka, ako treba za dobrobit životinja, skidat će se ona i dalje. Iako je tijelo skladno, bilo bi bolje da ga više ne vidimo, a životinje budu propisno zbrinute.
MARINA
Cura dana
ARTEMIDA
Došla je u Polaču u nadi da će ondje otvoriti slastičarnicu, ali su je zamolili da se angažira i u dobrovoljnom vatrogasnom društvu, nogometni klub je tražio fizioterapeutkinju a i jedna mala farma kokoši nesilica tražila je ispomoć. Artemida se ipak žali da su jaja tamo sitna i rijetka.
ARTEMIDA
Cura dana
Danica
Danica je jučer uzela slobodan dan kako bi mogla ići u Maribor na utakmicu Hrvatska - Španjolska. S prijateljicama je kupila sve navijačke rekvizite, a ukrasile su se i bojama za tijelo. Šahovnica im lijepo stoji. Od mladih reprezentativaca najviše joj se sviđa Nikola Vlašić.
Danica