Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MARINA - 03.06.2021
MARINA
Velika je zagovornica prava kućnih ljubimaca, kada vidi psa na lancu, jednostavno podivlja. Nikad nije željela skidati se i fotografirati naga, ali, shvatila je ova Dalmatinka, ako treba za dobrobit životinja, skidat će se ona i dalje. Iako je tijelo skladno, bilo bi bolje da ga više ne vidimo, a životinje budu propisno zbrinute.
Cura dana
ARTEMIDA
Došla je u Polaču u nadi da će ondje otvoriti slastičarnicu, ali su je zamolili da se angažira i u dobrovoljnom vatrogasnom društvu, nogometni klub je tražio fizioterapeutkinju a i jedna mala farma kokoši nesilica tražila je ispomoć. Artemida se ipak žali da su jaja tamo sitna i rijetka.
ARTEMIDA
Cura dana
Danica
Danica je jučer uzela slobodan dan kako bi mogla ići u Maribor na utakmicu Hrvatska - Španjolska. S prijateljicama je kupila sve navijačke rekvizite, a ukrasile su se i bojama za tijelo. Šahovnica im lijepo stoji. Od mladih reprezentativaca najviše joj se sviđa Nikola Vlašić.
Danica
Cura dana
TEA
TEA Nije bilo lako odrastati u Slavoniji sa četvero braće. Ona je bila najmlađa, bila je uvijek zaštićena, ali “pokupila” je i neke muške stvari. Više je voljela loptu od barbika, a i sad će radije pogledati utakmicu ili otići u ribičiju nego tračati s prijateljicama ili otići u šoping. Obožava fiš paprikaš.
TEA
Cura dana
TINA
TINA Roditelji su joj bili hipiji, a tu pozitivnu i veselu energiju prenijeli su i na nju. Kaže da je imala sreće što je odrasla u Istri, gdje je svoju umjetničku i kreativnu crtu mogla lako ispoljiti. Veliki je borac za prava i slobode, sretna je i što joj uspijeva promijeniti život nabolje, barem u regiji.
TINA
Cura dana
MARIJA
Okolica Sinja bila je njeno igralište. Verala se, skakala, trčala, družila sa životinjama... Kako danas kaže ova farmaceutkinja, imala je krasno djetinjstvo. Smatra da je za to zaslužna naša lijepa zemlja, koju obožava, pa se s njene kuće ponosno vijori trobojnica cijele godine, a ne samo nekih dana.
MARIJA