Obavijesti
Cura dana

Cura dana

Danica - 01.06.2021
Danica
Danica je jučer uzela slobodan dan kako bi mogla ići u Maribor na utakmicu Hrvatska - Španjolska. S prijateljicama je kupila sve navijačke rekvizite, a ukrasile su se i bojama za tijelo. Šahovnica im lijepo stoji. Od mladih reprezentativaca najviše joj se sviđa Nikola Vlašić.
Cura dana
TEA
TEA Nije bilo lako odrastati u Slavoniji sa četvero braće. Ona je bila najmlađa, bila je uvijek zaštićena, ali “pokupila” je i neke muške stvari. Više je voljela loptu od barbika, a i sad će radije pogledati utakmicu ili otići u ribičiju nego tračati s prijateljicama ili otići u šoping. Obožava fiš paprikaš.
TEA
Cura dana
TINA
TINA Roditelji su joj bili hipiji, a tu pozitivnu i veselu energiju prenijeli su i na nju. Kaže da je imala sreće što je odrasla u Istri, gdje je svoju umjetničku i kreativnu crtu mogla lako ispoljiti. Veliki je borac za prava i slobode, sretna je i što joj uspijeva promijeniti život nabolje, barem u regiji.
TINA
Cura dana
MARIJA
Okolica Sinja bila je njeno igralište. Verala se, skakala, trčala, družila sa životinjama... Kako danas kaže ova farmaceutkinja, imala je krasno djetinjstvo. Smatra da je za to zaslužna naša lijepa zemlja, koju obožava, pa se s njene kuće ponosno vijori trobojnica cijele godine, a ne samo nekih dana.
MARIJA
Cura dana
MARUŠKA
Međimurka neobičnog imena ima i neobični hobi - bavi se lončarstvom. Za sebe misli da je skromna i samozatajna, ali za uspjeh je spremna sve napraviti i tada na vidjelo izlazi onaj “divlji” dio nje. Inače voli duge šetnje i boravak u prirodi, ali uvijek aktivan, jer pazi na zdravlje.
MARUŠKA
Cura dana
NIVES
Južni dalmatinski otok za ovu ekonomisticu je raj, ali višesatna vožnja brodom da dođe do kopna joj je pakao. Samo zbog toga misli karijeri napraviti ipak izvan svog otoka, no jednog dana na njega će se vratiti. Uvjerena je da će svojim performansima do 40. zaraditi dovoljno da se može vratiti na otok, a tada će se lokalno politički aktivirati.
NIVES