Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MARUŠKA - 28.05.2021
MARUŠKA
Međimurka neobičnog imena ima i neobični hobi - bavi se lončarstvom. Za sebe misli da je skromna i samozatajna, ali za uspjeh je spremna sve napraviti i tada na vidjelo izlazi onaj “divlji” dio nje. Inače voli duge šetnje i boravak u prirodi, ali uvijek aktivan, jer pazi na zdravlje.
Cura dana
NIVES
Južni dalmatinski otok za ovu ekonomisticu je raj, ali višesatna vožnja brodom da dođe do kopna joj je pakao. Samo zbog toga misli karijeri napraviti ipak izvan svog otoka, no jednog dana na njega će se vratiti. Uvjerena je da će svojim performansima do 40. zaraditi dovoljno da se može vratiti na otok, a tada će se lokalno politički aktivirati.
NIVES
Cura dana
MARTINA
Plesala je i pjevala u raznim kulturno umjetničkim društvima, oduvijek se vidjela da bude dio takvog svijeta Ipak, godine čine svoje, pa je s godinama malo promijenila mišljenje, iako Slavonka smatra da je ostala u umjetnosti. Samo malo drugačije prirode, onoj gdje je bolje biti bez narodne nošnje, nego u njoj.
MARTINA
Cura dana
MIRTA
Bila je na jednom slikarskom tečaju “model za akt”. I dok je tako sjedila na ljestvama, a na sebi imala samo maramu oko vrata, promatrala je polaznike i pomislila da bi i ona mogla postati slikarica. I dobro da je to napravila, slike su joj sjajne, a nada se u svom Zagrebu otvoriti galeriju.
MIRTA
Cura dana
MONIKA
MONIKA Monika muku muči s matematikom. U srednjoj je ponavljala treći razred. Na kraju je nekako prošla. Sad radi u zadružnom dućanu. Teško joj je kad nestane struje pa mora zbrajati na papiru. Jučer su dečki poslije mise popili 23 piva i 17 pelinkovaca. Jedva je to zbrojila.
MONIKA
Cura dana
BARBARA
BARBARA Mlada pravnica iz Vinkovaca ne može dočekati da dođe ljeto te da može napokon obući svoj kupaći kostim koji je kupila na sniženju. Dosta joj je kiše i tmurnog vremena, želi napokon obući svoju ljetnu kolekciju i da pokaže svoje tijelo za koje je sama doma mjesecima mukotrpno trenirala.
BARBARA