Obavijesti
Cura dana

Cura dana

BARBARA - 23.05.2021
BARBARA
BARBARA Mlada pravnica iz Vinkovaca ne može dočekati da dođe ljeto te da može napokon obući svoj kupaći kostim koji je kupila na sniženju. Dosta joj je kiše i tmurnog vremena, želi napokon obući svoju ljetnu kolekciju i da pokaže svoje tijelo za koje je sama doma mjesecima mukotrpno trenirala.
Cura dana
HRVATINKA
Zadnjih je dana u velikom stresu jer njezin favorit za čelnika Zagreba nije prošao u drugi krug. Sad je u dilemi koga izabrati između Tomaševića i Škore. S jedne strane voli iskusnije i odlučne, ali s druge strane zna da je kod mladosti snaga i izdržljivost. Ima još malo dana za odabrati, pa traži savjet.
HRVATINKA
Cura dana
MARINA
MARINA - U njenom su malom slavonskom selu oduvijek su svi bili složni i pomagali jedni drugima. Ona sanja da cijeli svijet jednog dana bude tako skladan i miran, prijateljski nastrojen. Za to je spremna učiniti što treba, za početak želi postati ambasador mira.
MARINA
Cura dana
IVANA
Za sebe ova Istrijanka kaže da je totalno atipična cura. Ne voli se šminkati, ići u šoping, ne voli tračati, obožava sport... Objašnjava da je to zato jer je odrasla s četvero starije braće. Čuvali su ju i pazili, a danas je to više nego očito, i jako utjecali na nju. Ima više prijatelja nego prijateljica.
IVANA
Cura dana
SILVIJA
Do izborne večeri politika ju je zanimala koliko i tko će biti Dalićev desni bek na Euru. U nedjelju se, kaže, ‘navukla’ na politiku. - Pa ovo je kao na placu, a plac obožavam... Kupuješ, prodaješ, oduzimaš i dodaješ. Ovo je kao stvoreno za mene.
SILVIJA
Cura dana
MIRA
MIRA - Slavonka obožava svoj kraj, ne shvaća one koji su mogli napustiti njoj toliko dragu ravnicu. Svjesna je da situacija nije idealna, ali ona je spremna ako treba ući u politiku kako bi promijenila stvari i mladima olakšala ostanak, a ne da odlaze iz Slavonije i svoje ambicije ostvaruju drugdje.
MIRA