Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MARINA - 16.05.2021
MARINA
MARINA - Ne bi čovjek vjerovao, ali ova Dalmatinka ne zna primiti kompliment. Kad joj netko kaže kako je lijepa ili dobro građena, njoj padne mrak na oči. Smatra da nije bezveze pročitala “hrpu” knjiga i školovala se, žao joj je što ju ljudi ne procjenjuju po tome, a ne po izgledu.
Cura dana
Gloria
GLORIA - Nepravda je nešto što ju može najlakše izbaciti iz takta. Smatra da je njena Slavonija dosad pretrpjela i previše nepravdi i sad joj je cilja da to pokuša nekako ispraviti. Politike se grozi, ali ako je potrebno, za boljitak rodnog kraja bavit će se i politikom, samo da ljudima bude bolje.
Gloria
Cura dana
taisha
TAISHA - Pomislili biste po imenu da dolazi iz egzotičnih i dalekih krajeva, ali nije, Istra je njena lokacija. Nije bila baš najsretnija imenom koji su joj dali roditelji, u školi su ju zadirkivali, no danas se njime ponosi jer je drugačije. Kao i ona, želi se baviti poljoprivredom.
taisha
Cura dana
MARIJA
Kad joj netko spomene žabe i jegulje jednostavno se raspameti, to su ipak velike delicije iz njezinog kraja. O njima priča po cijelom svijetu, ali samo pravu gurmani razumiju o čemu im govori. Jednog dana želi biti učiteljica, smatra da je to idealan poziv za nju.
MARIJA
Cura dana
AIDA
Ime joj nema veze s Verdijevom operom, a nažalost ni glazbeni ukus. Ova Dalmatinka zgrade kazališta vidjela je samo izvana, ali klubovi duž Jadrana, e, to je već druga priča. No, o ukusima se ne raspravlja, ona je uspješna studentica, radi i honorarno pa je obitelj zadovoljna.
AIDA
Cura dana
INES
INES - Odlučila je iskoristiti tijelo i izgled, san joj je postati najutjecajnija influencerica u regiji. Obitelj nije presretna zbog toga, no mlada Istrijanka smiruje ih i govori kako neće biti vulgarnosti i golotinje, novac će zaraditi bez skidanja. Obitelj ipak strahuje.
INES