Obavijesti
Cura dana

Cura dana

Gloria - 15.05.2021
Gloria
GLORIA - Nepravda je nešto što ju može najlakše izbaciti iz takta. Smatra da je njena Slavonija dosad pretrpjela i previše nepravdi i sad joj je cilja da to pokuša nekako ispraviti. Politike se grozi, ali ako je potrebno, za boljitak rodnog kraja bavit će se i politikom, samo da ljudima bude bolje.
Cura dana
taisha
TAISHA - Pomislili biste po imenu da dolazi iz egzotičnih i dalekih krajeva, ali nije, Istra je njena lokacija. Nije bila baš najsretnija imenom koji su joj dali roditelji, u školi su ju zadirkivali, no danas se njime ponosi jer je drugačije. Kao i ona, želi se baviti poljoprivredom.
taisha
Cura dana
MARIJA
Kad joj netko spomene žabe i jegulje jednostavno se raspameti, to su ipak velike delicije iz njezinog kraja. O njima priča po cijelom svijetu, ali samo pravu gurmani razumiju o čemu im govori. Jednog dana želi biti učiteljica, smatra da je to idealan poziv za nju.
MARIJA
Cura dana
AIDA
Ime joj nema veze s Verdijevom operom, a nažalost ni glazbeni ukus. Ova Dalmatinka zgrade kazališta vidjela je samo izvana, ali klubovi duž Jadrana, e, to je već druga priča. No, o ukusima se ne raspravlja, ona je uspješna studentica, radi i honorarno pa je obitelj zadovoljna.
AIDA
Cura dana
INES
INES - Odlučila je iskoristiti tijelo i izgled, san joj je postati najutjecajnija influencerica u regiji. Obitelj nije presretna zbog toga, no mlada Istrijanka smiruje ih i govori kako neće biti vulgarnosti i golotinje, novac će zaraditi bez skidanja. Obitelj ipak strahuje.
INES
Cura dana
HELENA
HELENA Rođena u Višnjanu od malena je, naravno, zavoljela astronomiju. Obožava gledati nebo sa što većim teleskopom. Pratila je duboko u noć i kinesku raketu gdje će pasti. Ljeti danju spava a noću obilazi zvjezdarnice i nada se da će jednog dana ona otkriti jedan mali meteor, koji će biti samo njen.
HELENA