Obavijesti
Cura dana

Cura dana

AIDA - 12.05.2021
AIDA
Ime joj nema veze s Verdijevom operom, a nažalost ni glazbeni ukus. Ova Dalmatinka zgrade kazališta vidjela je samo izvana, ali klubovi duž Jadrana, e, to je već druga priča. No, o ukusima se ne raspravlja, ona je uspješna studentica, radi i honorarno pa je obitelj zadovoljna.
Cura dana
INES
INES - Odlučila je iskoristiti tijelo i izgled, san joj je postati najutjecajnija influencerica u regiji. Obitelj nije presretna zbog toga, no mlada Istrijanka smiruje ih i govori kako neće biti vulgarnosti i golotinje, novac će zaraditi bez skidanja. Obitelj ipak strahuje.
INES
Cura dana
HELENA
HELENA Rođena u Višnjanu od malena je, naravno, zavoljela astronomiju. Obožava gledati nebo sa što većim teleskopom. Pratila je duboko u noć i kinesku raketu gdje će pasti. Ljeti danju spava a noću obilazi zvjezdarnice i nada se da će jednog dana ona otkriti jedan mali meteor, koji će biti samo njen.
HELENA
Cura dana
SARA
SARA Čekala je nekoliko mjeseci, ova rođena Gospičanka, na cijepljenje. Sada su je pozvali iz škole i iz ordinacije, tako da može birati čak i proizvođača cjepiva. Predaje povijest u osnovnoj školi i poprilično se boji da se ne zarazi. Sada je problemima došao kraj, jedino joj je žao što će dobiti cjepivo u ruku...
SARA
Cura dana
MIRJANA
MIRJANA - Kaže da je bila vrckavo dijete koje nikada nije imalo mira. Zidine svoga “groda” prošla je uzduž i poprijeko nebrojeno puta. Danas kaže da toj dječjoj aktivnosti može zahvaliti današnji skladni izgled, ali prije svega avanturistički duh, koji ni danas nema mira.
MIRJANA
Cura dana
MIRTA
MIRTA - Kaže da je imala lijepo djetinjstvo u Posavini, ali da ona u životu ipak traži nešto drugo. Odlično govori tri jezika pa se nada kako će naći za sebe mjesto u bijelome svijetu. Nada se i da će se jednog dana vratiti, pa u mirovini napokon uživati u svojoj Posavini.
MIRTA