Obavijesti
Cura dana

Cura dana

SANDRA - 05.05.2021
SANDRA
SANDRA - Rođena u Sloveniji, doselila se netom prije “korone” u Pulu. Odlučila je obići cijelu Hrvatsku na biciklu samo u badiću. Kreće ovaj mjesec iz Baranje, a nada se kroz par tjedana ručku u Dubrovniku. Ako je sretnete, pitajte ju za selfie, obožava se fotkati pa će vam možda i pusu dati.
Cura dana
MIRNA
MIRNA - Dalmatinski su otoci za nju sve, s njih nikada na želi otići. Jedva je izdržala na kontinentu dok se školovala, sad kad se vratila, nikada ih više ne želi pustiti. Pliva, roni, plovi, lovi ribu... gušta kad god stigne, a vjeruje da je uzgoj lavande njena budućnost.
MIRNA
Cura dana
MARICA
Nedjeljom ujutro obavezno ide u planine. Tako održava gipkost i dobru formu. Nedostaje joj dečko koji otišao kod tetke u Švedsku. Tamo se zaposlio kao vodoinstalater. Marica se nada da bi i ona uskoro mogla otići u Švedsku. Želi raditi na benzinskoj crpki jer tu ima najviše iskustva.
MARICA
Cura dana
BRANKA
Praznik rada uvijek ju veseli. Tako je i jučer uživala u društvu prijatelja kojima je skuhala pun lonac prvomajskog graha. Tajna Brankinog graha je u tome da ga dugo, dugo namače, a zatim satima krčka na laganoj vatri. Kada ne radi na blagajni, Branka veze goblene i kukiča podmetače za čaše.
BRANKA
Cura dana
MAJA
MAJA Danas slavi rođendan. Zaručnik joj je poklonio veliki buket ruža. Maja se nadala prstenu, ali nije ga dobila. Razočarana je. Zato će s večeras napiti s prijateljicama. Prava je majstorica za koktele. U njenim rukama i brlja postaje elegantno piće uz koje uživate u zalasku sunca.
MAJA
Cura dana
VALENTINA
VALENTINA Ogorčena računovotkinja iz Rijeke jako je razočarana u sustav cijepljenja. Naime, Valentina ili od milja Tinica se među prvima prijavila da dobije svoju dozu, ali nikako da je pozovu. Zbog toga još uvijek mora raditi od doma, a žarko se želi vratiti na posao u ured kako bi vidjela društvo.
VALENTINA