Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MARICA - 03.05.2021
MARICA
Nedjeljom ujutro obavezno ide u planine. Tako održava gipkost i dobru formu. Nedostaje joj dečko koji otišao kod tetke u Švedsku. Tamo se zaposlio kao vodoinstalater. Marica se nada da bi i ona uskoro mogla otići u Švedsku. Želi raditi na benzinskoj crpki jer tu ima najviše iskustva.
Cura dana
BRANKA
Praznik rada uvijek ju veseli. Tako je i jučer uživala u društvu prijatelja kojima je skuhala pun lonac prvomajskog graha. Tajna Brankinog graha je u tome da ga dugo, dugo namače, a zatim satima krčka na laganoj vatri. Kada ne radi na blagajni, Branka veze goblene i kukiča podmetače za čaše.
BRANKA
Cura dana
MAJA
MAJA Danas slavi rođendan. Zaručnik joj je poklonio veliki buket ruža. Maja se nadala prstenu, ali nije ga dobila. Razočarana je. Zato će s večeras napiti s prijateljicama. Prava je majstorica za koktele. U njenim rukama i brlja postaje elegantno piće uz koje uživate u zalasku sunca.
MAJA
Cura dana
VALENTINA
VALENTINA Ogorčena računovotkinja iz Rijeke jako je razočarana u sustav cijepljenja. Naime, Valentina ili od milja Tinica se među prvima prijavila da dobije svoju dozu, ali nikako da je pozovu. Zbog toga još uvijek mora raditi od doma, a žarko se želi vratiti na posao u ured kako bi vidjela društvo.
VALENTINA
Cura dana
AUGUSTINA
Augustina - Mama glazbenica, tata glazbenik iz Unešića pa su i našoj ‘Gusti’ gurnuli instrument u ruke. Probala je s gitarom, ali šest žica joj je bilo previše. Uzela je potom bas, ali i četiri žice su joj bile, kaže, ‘too much’. Tata je spasio stvar kad joj dao gusle. I danas je naša ‘Gusti’ kraljica jedne strune...
AUGUSTINA
Cura dana
BOSILJKA
BOSILJKA je mlada i samozatajna psihologinja iz Đurmanca ljubiteljica je visokih potpetica. U ormaru ima više od 100 pari štikli. Iako nije izbirljiva i ne pati na veličinu, kaže da kod visokih peta postoje pravila: “Ne priznajem ništa ispod 12 centimetara, sve ostalo su balerinke.”
BOSILJKA