Obavijesti
Cura dana

Cura dana

BRANKA - 02.05.2021
BRANKA
Praznik rada uvijek ju veseli. Tako je i jučer uživala u društvu prijatelja kojima je skuhala pun lonac prvomajskog graha. Tajna Brankinog graha je u tome da ga dugo, dugo namače, a zatim satima krčka na laganoj vatri. Kada ne radi na blagajni, Branka veze goblene i kukiča podmetače za čaše.
Cura dana
MAJA
MAJA Danas slavi rođendan. Zaručnik joj je poklonio veliki buket ruža. Maja se nadala prstenu, ali nije ga dobila. Razočarana je. Zato će s večeras napiti s prijateljicama. Prava je majstorica za koktele. U njenim rukama i brlja postaje elegantno piće uz koje uživate u zalasku sunca.
MAJA
Cura dana
VALENTINA
VALENTINA Ogorčena računovotkinja iz Rijeke jako je razočarana u sustav cijepljenja. Naime, Valentina ili od milja Tinica se među prvima prijavila da dobije svoju dozu, ali nikako da je pozovu. Zbog toga još uvijek mora raditi od doma, a žarko se želi vratiti na posao u ured kako bi vidjela društvo.
VALENTINA
Cura dana
AUGUSTINA
Augustina - Mama glazbenica, tata glazbenik iz Unešića pa su i našoj ‘Gusti’ gurnuli instrument u ruke. Probala je s gitarom, ali šest žica joj je bilo previše. Uzela je potom bas, ali i četiri žice su joj bile, kaže, ‘too much’. Tata je spasio stvar kad joj dao gusle. I danas je naša ‘Gusti’ kraljica jedne strune...
AUGUSTINA
Cura dana
BOSILJKA
BOSILJKA je mlada i samozatajna psihologinja iz Đurmanca ljubiteljica je visokih potpetica. U ormaru ima više od 100 pari štikli. Iako nije izbirljiva i ne pati na veličinu, kaže da kod visokih peta postoje pravila: “Ne priznajem ništa ispod 12 centimetara, sve ostalo su balerinke.”
BOSILJKA
Cura dana
SIMONA
SIMONA je iz malog goranskog sela, a najveća joj je želja otići na safari u Keniju. Godinama se priprema za taj put pa već ima zavidnu kolekciju gaćica na ‘puma i ris’ uzorak i jedva čeka da s njima ‘osvojiti’ Afriku. Jedini joj je problem što nije mogla naći i isti uzorak grudnjaka.
SIMONA