Obavijesti
Cura dana

Cura dana

BARBARA - 21.04.2021
BARBARA
Iako je rodom iz Donjeg Doca u dalmatinskom zaleđu, rano je otišla iz svog kraja. Proputovala je svijeta, udala se za nizozemca, no kad ga je uhvatila “u zaleđu”, razočarala se i odlučila naći kršnog i čestitog ‘našeg čovika’. Nigdje nema tako snažnih, čvrstih i od kamena sačinjenih muškaraca kao ovdje, kaže ona.
Cura dana
MARINA
Žustra Bjelovarka voli sve što isijava veliku toplinu. Vatra joj je najmilija. Često večeri provodi sjedeći i pijući džin kraj vatre u dvorištu kuće partnera koji radi kao profesionalni vatrogasac. Voli slušati njegove uzbudljive priče s terena, no on je uvijek pripravan ugasiti “njezin plam”.
MARINA
Cura dana
MARTA
MARTA Zagrepčanka iz poznate urarske obitelji neće nastaviti tradiciju jer ne voli “tik-tak”. Draži joj je TikTok, na kojem redovito objavljuje smiješne pričice iz zagrebačkog centra opskurno odjevena u kostim maslačka koji je sama dizajnirala prije dvije godine pri posjetu teti koja živi u francuskom Rambouilletu.
MARTA
Cura dana
DANIJELA
DANIJELA Nakon nekoliko vrlo toplih dana, ponadala se ova Križevčanka da će se čak uskoro i okupati na moru. No vrijeme ima neke druge planove. Kada je pogledala prognozu za slijedeći tjedan, cijela koža joj se naježila i zacrvenila. Morat će napuniti kadu s vrućom vodom da zagrije tijelo i dušu, te naga, maštati o “galebovima” sa plaže.
DANIJELA
Cura dana
MARTINA
Vrlo odrješita studentica iz Slavonije je u velikoj nedoumici. Razmišlja o odlasku na sezonu na moru, ali se boji da neće biti dobar bakšiš ove godine pa stoga razmišlja i o odlasku na skupljanje šparoga u Njemačku. San joj je postati pravi montažer videa i zato se žuri svršiti s fakultetom.
MARTINA
Cura dana
ANAMARIJA
Knjige su najveća strast ove Dalmatinke. Zasad nema dovoljno samopouzdanja da se i sama upusti u pisanje jedne, ali jednog dana će sigurno pokušati. Do tada, nada se da bi mogla pronaći posao kao urednica kod nekog izdavača.
ANAMARIJA