Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MARTINA - 17.04.2021
MARTINA
Vrlo odrješita studentica iz Slavonije je u velikoj nedoumici. Razmišlja o odlasku na sezonu na moru, ali se boji da neće biti dobar bakšiš ove godine pa stoga razmišlja i o odlasku na skupljanje šparoga u Njemačku. San joj je postati pravi montažer videa i zato se žuri svršiti s fakultetom.
Cura dana
ANAMARIJA
Knjige su najveća strast ove Dalmatinke. Zasad nema dovoljno samopouzdanja da se i sama upusti u pisanje jedne, ali jednog dana će sigurno pokušati. Do tada, nada se da bi mogla pronaći posao kao urednica kod nekog izdavača.
ANAMARIJA
Cura dana
DINA
Zna se čije je gore list kad joj je najdraža pjesma ‘Ne dirajte mi ravnicu’. Istok Hrvatske je sve što joj treba, a svjesna je da nema kruha bez motike. Može pristati na fotografiranje zbog umjetnosti, ali zna da to nije pravi put života. Ona želi raditi u voćarstvu.
DINA
Cura dana
BRUNA
Zagrepčanka ni sama ne zna čime bi se bavila, osim što zna da je lijena pa bi to bilo nešto gdje ne treba puno truda. Utvara si da dobro poznaje glazbu, naravno, urbanu, pa traži posao u toj branši.
BRUNA
Cura dana
JASMINA
Ako zapnete negdje u Međimurju ili želite vidjeti sve draži sjevera Hrvatske, obavezno se treba javiti ovoj nekad ljupkoj gitaristici. Danas svira samo za svoj gušt, kao što i u slobodne vrijeme obilazi vinograde, a još više i vinarije.
JASMINA
Cura dana
Bosiljka
BOSILJKA Bosiljka ima sestru blizanku koja se zove Smiljka. Smiljki i Bosiljki često se dogodi da im ljudi ne vjeruju da se tako zovu pa im moraju pokazati osobnu. Dvije sestre je najlakše razlikovati po tetovaži na pupku koju ima samo Smiljka. Bosiljka se boji igle i oštrih predmeta i nikad se neće tetovirati.
Bosiljka