Obavijesti
Cura dana

Cura dana

Bosiljka - 12.04.2021
Bosiljka
BOSILJKA Bosiljka ima sestru blizanku koja se zove Smiljka. Smiljki i Bosiljki često se dogodi da im ljudi ne vjeruju da se tako zovu pa im moraju pokazati osobnu. Dvije sestre je najlakše razlikovati po tetovaži na pupku koju ima samo Smiljka. Bosiljka se boji igle i oštrih predmeta i nikad se neće tetovirati.
Cura dana
Stanislava
STANISLAVA Svake godine isti dan slavi imendan i rođendan. Ove godine to je jubilarni 20. Nažalost, Stanislava ne može organizirati veliki party zbog korone. Proslavit će ga u društvu najbližih prijateljica na Jarunskom jezeru uz roštilj koji će peći njen zaručnik Pero.
Stanislava
Cura dana
MANDA
Iako je rođena u Grdanjcima u okolici Zagreba, nije prečesto u središtu metropole, ali kad dođe, na Manduševcu ju obuzmu posebni osjećaji. Ponosna je na svoj glavni grad, san joj je jednog dana živjeti u strogom centru Zagreba i ponosno se šetati na Jelačić placu.
MANDA
Cura dana
KIJA
Bila je sjajna ova Ličanka u orijentacijskom trčanju, pobjeđivala je sve redom. Slomila je gležanj i, kad danas pogleda unatrag, to je bio kraj. Zato se danas uglavnom orijentira po šoping centrima, a vjeruje kako bi i u tom natjecanju, da ga ima, bila vrhunska.
KIJA
Cura dana
JELENA
Ponosna je Ličanka, oni koji ju znaju kaže da se to vidi i po stisku ruke. Nada se tamo zasnovati veliku obitelj, želi barem troje djece. San joj je imati OPG na kojem će se baviti slavnim ličkim krumpirima.
JELENA
Cura dana
MARTINA
Vjeruje kako je predodređena za uspješnu pjevačku karijeru. Dolazi iz grada koji je dao mnoge velike glazbenike, a vjeruje da će tu šibensku tradiciju nastaviti i ona. U svoj je glas sigurna, a nazire se da ni stas ne bi trebao biti problem. Samo da joj netko još napiše kakvu pjesmu...
MARTINA