Obavijesti
Cura dana

Cura dana

JELENA - 08.04.2021
JELENA
Ponosna je Ličanka, oni koji ju znaju kaže da se to vidi i po stisku ruke. Nada se tamo zasnovati veliku obitelj, želi barem troje djece. San joj je imati OPG na kojem će se baviti slavnim ličkim krumpirima.
Cura dana
MARTINA
Vjeruje kako je predodređena za uspješnu pjevačku karijeru. Dolazi iz grada koji je dao mnoge velike glazbenike, a vjeruje da će tu šibensku tradiciju nastaviti i ona. U svoj je glas sigurna, a nazire se da ni stas ne bi trebao biti problem. Samo da joj netko još napiše kakvu pjesmu...
MARTINA
Cura dana
NINA
NINA Pravi je sportski tip, ne samo da voli otići na nogometne, vaterpolske ili košarkaške utakmice, za sebe kaže da je vrlo aktivni rekreativac. Pliva, trči, a obožava staze oko Žumberka i Samobora. Priroda je jednostavno preporodi.
NINA
Cura dana
KASANDRA
KASANDRA Hrabra cura iz predgrađa jedva je čekala sunčane dane. Mrzila je biti zarobljena u kući jer nije mogla upoznati srodnu dušu. Njezine nježne plave oči i dalje vjeruju u ljubav na prvi pogled pa se nemojte iznenaditi ako vam priđe.
KASANDRA
Cura dana
BERNARDA
BERNARDA Iskusna stručnjakinja za geopolitiku iz Bjelovara našla se u velikim problemima. Mora optupovati u Austriju, ali ne zna hoće li se moći vratiti bez PCR testa. Naime, Bernarda se jako boji kad joj guraju stvari pa ne želi doživjeti to iskustvo. Nada se da će dubokim osmjehom i dekolteom uspjeti proći kroz granice bez ikakvih uboda.
BERNARDA
Cura dana
MAJA
Bila je prava sportašica, atletičarka, duge pruge, kratke, skok u dalj... U svemu je u svojemu Međimurju bila u vrhu. No ozljeda koljena presudila je njezinu snu. Teško joj je danas i pratiti atletiku, rane su još svježe, pa se posvetila turizmu.
MAJA