Obavijesti
Cura dana

Cura dana

NINA - 06.04.2021
NINA
NINA Pravi je sportski tip, ne samo da voli otići na nogometne, vaterpolske ili košarkaške utakmice, za sebe kaže da je vrlo aktivni rekreativac. Pliva, trči, a obožava staze oko Žumberka i Samobora. Priroda je jednostavno preporodi.
Cura dana
KASANDRA
KASANDRA Hrabra cura iz predgrađa jedva je čekala sunčane dane. Mrzila je biti zarobljena u kući jer nije mogla upoznati srodnu dušu. Njezine nježne plave oči i dalje vjeruju u ljubav na prvi pogled pa se nemojte iznenaditi ako vam priđe.
KASANDRA
Cura dana
BERNARDA
BERNARDA Iskusna stručnjakinja za geopolitiku iz Bjelovara našla se u velikim problemima. Mora optupovati u Austriju, ali ne zna hoće li se moći vratiti bez PCR testa. Naime, Bernarda se jako boji kad joj guraju stvari pa ne želi doživjeti to iskustvo. Nada se da će dubokim osmjehom i dekolteom uspjeti proći kroz granice bez ikakvih uboda.
BERNARDA
Cura dana
MAJA
Bila je prava sportašica, atletičarka, duge pruge, kratke, skok u dalj... U svemu je u svojemu Međimurju bila u vrhu. No ozljeda koljena presudila je njezinu snu. Teško joj je danas i pratiti atletiku, rane su još svježe, pa se posvetila turizmu.
MAJA
Cura dana
NINA
Rođena je u blizini Grobnika, pa nije čudo da voli brzine. San joj je jednog dana natjecati su, juriti stazom u bijesnom automobilu. Zna da je iz Hrvatske teško probiti se na trkaće staze, ali vjeruje kako uz pomoć obitelji i prijatelja može dokazati da se to može.
NINA
Cura dana
GABI
GABI - vjerovala je kako je zbog imena pjevačka karijera osigurana, no glasovne joj mogućnosti ipak ne dopuštaju provesti život uz mikrofon. Vjeruje ipak da joj je muzika u genima, pa će se pokušati probiti u tu industriju, vjeruje kako vrhunski menadžer neotkrivenih talenata u njenoj Dalmaciji.
GABI