Obavijesti
Cura dana

Cura dana

NINA - 31.03.2021
NINA
Rođena je u blizini Grobnika, pa nije čudo da voli brzine. San joj je jednog dana natjecati su, juriti stazom u bijesnom automobilu. Zna da je iz Hrvatske teško probiti se na trkaće staze, ali vjeruje kako uz pomoć obitelji i prijatelja može dokazati da se to može.
Cura dana
GABI
GABI - vjerovala je kako je zbog imena pjevačka karijera osigurana, no glasovne joj mogućnosti ipak ne dopuštaju provesti život uz mikrofon. Vjeruje ipak da joj je muzika u genima, pa će se pokušati probiti u tu industriju, vjeruje kako vrhunski menadžer neotkrivenih talenata u njenoj Dalmaciji.
GABI
Cura dana
Jasna
JASNA Stalno je na meti kritika prijateljica jer je staromodna. Ali društvene mreže ju ne privlače. I ne, baš ne želi ondje objavljivati svoje slike. U Solinu ima vrt i s babom ga radje obrađuje nego li da vrti ekran po cijele dane gledajući jel je lajkaju ili je ne lajkaju. Dečka nema nit ga traži...
Jasna
Cura dana
Zorana
ZORANA Iako joj ime sugerira drukčije, Zorana ne voli rana ustajanja. Ako je slučajno probudite zorom, pretvara se u pravu plačibabu, hvata se mobitela i šalje vam bijesne poruke. Za sebe voli reći da je djevojka s karakterom.
Zorana
Cura dana
MAJA
Za nju je Bjelovarsko-bilogorska županija najljepša. Iako mlada, već je svjesna situacije, pa smatra kako su političari veliki problem ove zemlje, pa tako i njene županije. U planu joj je pričekati još koju godinu, a onda će se politički aktivirati i početi mijenjati sistem...
MAJA
Cura dana
MILENA
Pobjegla je iz rodne Virovitice glavom bez obzira. Sanjarila je da će u glavnom gradu s lakoćom ostvariti pjevačku karijeru. A onda joj je zatvaranje klubova poremetilo planove. Ne može nastupati, ni kruh zaraditi. A život u metropoli je skup. Ne izlazi i tako štedi. Uglavnom pozira pred zrcalom u rentanom stanu.
MILENA