Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MAJA - 27.03.2021
MAJA
Za nju je Bjelovarsko-bilogorska županija najljepša. Iako mlada, već je svjesna situacije, pa smatra kako su političari veliki problem ove zemlje, pa tako i njene županije. U planu joj je pričekati još koju godinu, a onda će se politički aktivirati i početi mijenjati sistem...
Cura dana
MILENA
Pobjegla je iz rodne Virovitice glavom bez obzira. Sanjarila je da će u glavnom gradu s lakoćom ostvariti pjevačku karijeru. A onda joj je zatvaranje klubova poremetilo planove. Ne može nastupati, ni kruh zaraditi. A život u metropoli je skup. Ne izlazi i tako štedi. Uglavnom pozira pred zrcalom u rentanom stanu.
MILENA
Cura dana
GORDANA
GORDANA Ma nikakve večernje haljine i štikle, Istrijanka se u tome ne osjeća udobno. Ali zato voli kad restaurira odjenuti manduru, na glavu staviti kacigu i “baciti” se na posao. Kaže da joj je sa starinama najljepše jer bez povijesti nema budućnosti.
GORDANA
Cura dana
VERONIKA
Užasno je osjetljiva na nepravdu, ova ponosna Zagorka željela bi jednog dana raditi za opće dobro. Ne sviđa joj se stanje u državi, smatra da su reforme prijeko potrebne. Ona je i pjesnička duša, pa kad vidi sve silne prevare, sjeti se pjesme “I onda neš pil”...
VERONIKA
Cura dana
ZDRAVKA
ZDRAVKA - Vozačica viličara muku muči s kolegama s posla. Ne voli kad joj govore kako treba utovariti teret kada dođu kamioni. Ona tvrdi da sve rupe zna zatrpati i ništa joj ne može promaknuti. Dosta joj je posla, pa će uskoro na godišnji. Otići će u toplije krajeve, gdje će se odmoriti od neumjesnih komentara kolega.
ZDRAVKA
Cura dana
PAULINA
Odrastajući u Slavoniji, uvijek je sanjala da će jednog dana biti pod svjetlima velegrada, ostvarujući svoje snove. No tijekom života promijenila je prioritete. Čekajući u Strizivojni brzi vlak za velegrad shvatila je da je njena sudbina na ‘zlatnim poljima’. Danas je ratarica i radi na razvoju svog kraja uz pomoć novca iz fondova.
PAULINA