Obavijesti
Cura dana

Cura dana

PAULINA - 09.02.2021
PAULINA
Odrastajući u Slavoniji, uvijek je sanjala da će jednog dana biti pod svjetlima velegrada, ostvarujući svoje snove. No tijekom života promijenila je prioritete. Čekajući u Strizivojni brzi vlak za velegrad shvatila je da je njena sudbina na ‘zlatnim poljima’. Danas je ratarica i radi na razvoju svog kraja uz pomoć novca iz fondova.
Cura dana
IVONA
IVONA ko se svojevremeno natjecala za misicu, sad vodi samozatajni život. Rado fotografira prirodu, obožava zalaske sunca i izlaske Mjeseca. Noćno kupanje joj je više nego običan provod. S prijateljicom ljeti provodi sate ležeći u moru gledajući zvijezde. Zimi radi i štedi za ljetne avanture.
IVONA
Cura dana
BUGA
BUGA Ponosna je na svoje ime i na svoje hercegovačke korijene. Roditelji su joj pomogli da otvori vlastitu cvjećarnu. Najdraže joj je izrađivati kite cvijeća za valentinovo, njezine su najveće ali najpovoljnije. Već duže vrijeme nema stalnog dečka. U potrazi je za ljubavi i vrelim poljupcem koji će je ugrijati tijekom ove zimske ciklone.
BUGA
Cura dana
MARIJA
MARIJA Dok je gledala vijesti s babom Katom za uho joj je zapeo zviždač kojeg su najavili u eteru. Dopao joj se lik pa i djelo dotičnog gospodina koji je bio na TV-u jer je pokušao spasiti Hrvatsku od korupcije. Marija si je poželjela da joj takav jedan dođe na njenu Korčulu, pokazala bi mu još razloga za zviždanje.
MARIJA
Cura dana
MIRJANA
Mirjana iz Virovitice ne voli hladnoću. Pa je u sobu donijela radijatore, kalorifere, grijalice ove, one... I tako naljutila obitelj. Kažu kao da je sad njima hladno. Da se to treba rasporediti. A to što će Mirjani biti hladno nije te briga, a bako? Uostalom valjda su mladi prioritet, smatra Mirjana.
MIRJANA
Cura dana
TINA
Tina iz Omiša želi popularizirati surfanje u Hrvatskoj. Svakog dana gleda u valove i sanja kako ih jaše. Još nema profesionalnu dasku, odlomila je mami gornji dio s daske za peglanje. Njezino surfersko ime je 'Gusarica s visina'.
TINA