Obavijesti
Cura dana

Cura dana

TINA - 05.01.2021
TINA
Tina iz Omiša želi popularizirati surfanje u Hrvatskoj. Svakog dana gleda u valove i sanja kako ih jaše. Još nema profesionalnu dasku, odlomila je mami gornji dio s daske za peglanje. Njezino surfersko ime je 'Gusarica s visina'.
Cura dana
MATEA
Matea iz Metkovića u ovo doba pandemije otkrila je trčanje. Sad se svakog jutra budi u šest i odradi pet kilometara prije posla. Jedan dobri čovjek je pusti da se otušira kod njega kad ne stigne do stana, kako bi na radno mjesto stigla mirišljava i svježa. Sretna je što još ima dobrih ljudi.
MATEA
Cura dana
BARBARA
Barbara iz Kutine ove godine odlučila je postati bolja osoba. Trudila se puna dva dana, a onda je odustala. Jednostavno, njoj je dobro ovako. Ne trebaju joj hobiji, nema potrebu pomagati ljudima ili se dodatno obrazovati. Voljela bi samo da je svi puste na miru. Ne smeta ni ona njima.
BARBARA
Cura dana
LANA
Lana iz Dubrovnika u 2021. godinu ušla je bez ikakvih planova i ambicija. Mama kaže da je to neambiciozno, ali mama ne razumije da Lana jednostavno uživa u opuštenosti. Fakultet ne planira završiti ove godine, to joj je prevelik stres. Njoj nimalo ne smeta što već osam godina studira bez diplome.
LANA
Cura dana
NATAŠA
Nataša iz Zagreba jedva čeka ostaviti 2020. godinu iza sebe. Odlučila je kako će u 2021. biti bolja osoba, kako će više pomagati mami u kuhinji, kako neće biti bezobrazna prema tati. Neće više krasti ni bakinu penziju. Samo da se sve vrati u normalno stanje.
NATAŠA
Cura dana
VITA
Vita je pandemiju provela na Korčuli. I odlučila je kako je to najbolje mjesto za život. Bratu je prodala stan u Zagrebu za simboličan iznos, kupila je kućicu s vrtom i sad uživa u valovima i suncu. Sprijateljila se s nekoliko dupina koji je posjećuju svaki dan. Zajedno plivaju goli.
VITA