Obavijesti
Cura dana

Cura dana

TANJA - 29.12.2020
TANJA
Tanja iz Belišća kloni se alkohola i svih poroka. Osim u vrijeme božićnih praznika. Tad se potpuno raspusti. Za zabavu joj ne trebaju ni ljudi. Samo boca finog vina, pa boca nešto manje finog vina, a onda je sasvim svejedno, samo da je tekućina. Zadnji Božić kojeg se sjeća bio je 2011. godine.
Cura dana
MIA
Mia iz Makarske svakodnevno vesla po 15 kilometara. To je opušta u ova teška vremena. Nakon treninga obavezno pojede dvije sarme i četiri čupavca. Plan joj je jednog dana odveslati sve do Jamajke. Tamo bi imala svoj mali restoran s tradicionalnim hrvatskim jelima.
MIA
Cura dana
SANJA
Sanja iz Rijeke blagdane će provesti u trokutu najmilijih. Njezina obitelj nikad nije bila tradicionalna, pa ih ne zanimaju krugovi i ostale moderne stvari. Nemaju ni televiziju, zabavljaju se plešući goli u vrtu ispred kuće. Ljubičasto-roze bobice koje rastu na njihovom grmu nisu spremni dijeliti...
SANJA
Cura dana
VLATKA
Vlatka iz Valpova ovog Božića planira srušiti obiteljski rekord po broju pojedenih sarmi u jednom ručku. Misli da može srušiti djedov rekord od 12 komada, iako je njemu puno lakše gutati ih cijele kad izvadi zubalo. No ona je borkinja. Nikad se ne predaje. Stari prdonja ovog Božića pada...
VLATKA
Cura dana
IRENA
Irena iz Zagvozda u svojoj je sobi organizirala “Advent fest”. Zapravo, donijela je jako puno rakije & vina iz podruma i sad cijeli dan pripita pjeva božićne pjesme. Srušila je i sve kuglice s bora, ali koga briga. Od kuglica ionako voli samo one čokoladne punjene alkoholom.
IRENA
Cura dana
DORIS
Doris iz Rovinja obožava Božić. Cijeli je stan okitila lampicama, u svakoj prostoriji ima jelku, svugdje su neki sobovi i kuglice, a svira samo božićna glazba. Živi sama, pa će se sutra napiti i naručiti si poklon s interneta da je dočeka ispod bora. Čim malo popije gubi pamćenje, pa će to biti iznenađenje,.
DORIS