Obavijesti
Cura dana

Cura dana

VLATKA - 18.12.2020
VLATKA
Vlatka iz Valpova ovog Božića planira srušiti obiteljski rekord po broju pojedenih sarmi u jednom ručku. Misli da može srušiti djedov rekord od 12 komada, iako je njemu puno lakše gutati ih cijele kad izvadi zubalo. No ona je borkinja. Nikad se ne predaje. Stari prdonja ovog Božića pada...
Cura dana
IRENA
Irena iz Zagvozda u svojoj je sobi organizirala “Advent fest”. Zapravo, donijela je jako puno rakije & vina iz podruma i sad cijeli dan pripita pjeva božićne pjesme. Srušila je i sve kuglice s bora, ali koga briga. Od kuglica ionako voli samo one čokoladne punjene alkoholom.
IRENA
Cura dana
DORIS
Doris iz Rovinja obožava Božić. Cijeli je stan okitila lampicama, u svakoj prostoriji ima jelku, svugdje su neki sobovi i kuglice, a svira samo božićna glazba. Živi sama, pa će se sutra napiti i naručiti si poklon s interneta da je dočeka ispod bora. Čim malo popije gubi pamćenje, pa će to biti iznenađenje,.
DORIS
Cura dana
EVA
Eva iz Požege obožava blagdansko vrijeme. Hrana, pokloni, snijeg, dekica... Sve su to stvari zbog kojih Eva živi. Općenito, živi zbog stvari, ne zbog ljudi, pa je oduševljena što će ovaj Božić proslaviti sama. Sama sebi je uvijek najbolje društvo.
EVA
Cura dana
LANA
Lana iz Vrlike ove zime odlučila je napisati roman o vampirima u Dalmatinskoj zagori. Iako svima govori da je fikcija, zapravo će biti pisan prema istinitom događaju. Jednom kad se vraćala s baleta zaskočio ju je sijedi gospodin i ugrizao je za vrat. Od tog trenutka nije ostarila ni sekunde.
LANA
Cura dana
KARLA
Karla iz Osijeka državna je prvakinja u toples skokovima u vodu. Na prošlogodišnjoj smotri kod nekog starijeg gospodina na Hvaru uzela je zlato, ali kako su joj rekli, zbog korone je propalo Svjetsko prvenstvo. Svejedno šalje starijem gospodinu snimke s treninga, da on vidi da ona ne zabušava.
KARLA