Obavijesti
Cura dana

Cura dana

EVA - 13.12.2020
EVA
Eva iz Požege obožava blagdansko vrijeme. Hrana, pokloni, snijeg, dekica... Sve su to stvari zbog kojih Eva živi. Općenito, živi zbog stvari, ne zbog ljudi, pa je oduševljena što će ovaj Božić proslaviti sama. Sama sebi je uvijek najbolje društvo.
Cura dana
LANA
Lana iz Vrlike ove zime odlučila je napisati roman o vampirima u Dalmatinskoj zagori. Iako svima govori da je fikcija, zapravo će biti pisan prema istinitom događaju. Jednom kad se vraćala s baleta zaskočio ju je sijedi gospodin i ugrizao je za vrat. Od tog trenutka nije ostarila ni sekunde.
LANA
Cura dana
KARLA
Karla iz Osijeka državna je prvakinja u toples skokovima u vodu. Na prošlogodišnjoj smotri kod nekog starijeg gospodina na Hvaru uzela je zlato, ali kako su joj rekli, zbog korone je propalo Svjetsko prvenstvo. Svejedno šalje starijem gospodinu snimke s treninga, da on vidi da ona ne zabušava.
KARLA
Cura dana
MIA
Mia iz Koprivnice nada se kako će uskoro doći kraj pandemiji. Sluša sve upute stožera, ali njoj je jednostavno preteško držati distancu. Želi oko dijeliti zagrljaje, a umjesto ljudi, noću grli jastuk i tužna pada u san. Voljela bi usvojiti klokana i grliti ga.
MIA
Cura dana
HANA
Hana iz Poreča tužna je svake jeseni. Njezina omiljena razbibriga, hvatanje leptira, tad postaje nemogućom, pa utone u depresiju. Razmišljala je o tome da hvata mrave, jer ih viđa cijele godine, ali to joj nije toliko napeto. Šmeterlinzi, vratite se!
HANA
Cura dana
LUCIJA
Lucija s Hvara upala je u velike probleme. Jedini brod koji pristaje na otok zabranio joj je ukrcaj zbog opetovanog egzibicionizma. Lijepo su joj rekli ako se još jednom skine gola na palubi da leti s broda, ali nije mogla izdržati. Sad pretražuje po internetu može li se u toplesu u helikopter.
LUCIJA