Obavijesti
Cura dana

Cura dana

LUCIJA - 08.12.2020
LUCIJA
Lucija s Hvara upala je u velike probleme. Jedini brod koji pristaje na otok zabranio joj je ukrcaj zbog opetovanog egzibicionizma. Lijepo su joj rekli ako se još jednom skine gola na palubi da leti s broda, ali nije mogla izdržati. Sad pretražuje po internetu može li se u toplesu u helikopter.
Cura dana
EMA
Ema iz Zagreba za vrijeme korone naučila je slikati. Prvo je to radila kistom, a onda je shvatila da je njezino tijelo puno bolje od najboljeg kista. Zato sad napuni kadu bojom, legne u nju, a onda se krene valjati po platnu. Sve to prenosi uživo kako bi svijet nešto naučio o umjetnosti.
EMA
Cura dana
JOSIPA
Josipa s Brača ima jednu želju u životu - postati vlasnicom privatnog otoka. Sumnja da može isplatiti sve svoje suotočane da se odsele, pa je prešla na alternativni plan. Svakog dana iz gumenjaka sipa po tri kantice pijeska na dno, odmah tamo iza bova. Do ljeta se nada da će barem 1000 kvadrata “izronit”...
JOSIPA
Cura dana
IVANA
Ivana iz Šibenika upala je u depresiju jer ove godine nema Adventa u Zagrebu. Svake godine bi s prijama dolazila na kuhano vino, nastajale su najbolje fotke, nezaboravna druženja... A sad ništa. A taman je kod džamije našla odlično parking mjesto za ostaviti auto na nekoliko dana.
IVANA
Cura dana
TAMARA
Tamara iz Metkovića planira ludi doček Nove godine u spavaćoj sobi. Pozvana je samo ona, a za dobro raspoloženje će se pobrinuti vino i voćne rakije. Nastupaju najveći svjetski bendovi, a sutra je odmah repriza dočeka. Dress code su gaćice.
TAMARA
Cura dana
JELENA
Jelena iz Rijeke cijelu korona situaciju iskoristila je kako bi usavršila svoj ljuti umak. Većinu dana proučava papričice i dopisuje se sa sumnjivim Meksikancima. Nada se kako će usavršiti umak za Svjetsko prvenstvo 2021. godine u Kambodži. Ako se proslavi, očekuje doček na Trgu.
JELENA