Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MIA - 24.11.2020
MIA
Mia iz Trilja uzela je slobodan dan kako bi sastavila listu božićnih želja. Ekskluzivno nam je otkrila prve dvije: 1) Da Trilj dobije sushi bar; 2) Da mama prestane provaljivati na njezine društvene mreže kako bi gledala fotke njezinih mišićavih prijatelja, kojima onda šalje lascivne poruke
Cura dana
DORA
Dora je u zadnje vrijeme stalno gladna. Kad ne naručuje hranu, onda je pravi. Čim se probudila stavila je kuhati bolognese za večeru, uzela je dva bureka u pekari, jednog za po putu, drugog za doma. Za ručak peče kokoš. Cijeli haustor u Trnju miriši po njezinom kuhanju, ali ga nikad ne dijeli...
DORA
Cura dana
TEA
Tea iz Rovinja inače nije neki fan Božića, ali ove godine, kad ništa nije normalno, za blagdane priprema spektakl kod kuće. Bratu Tinu prepustila je dio s dekoracijama, on se oduvijek volio igrati tih stvari, mlađa sestra Ana ima vozačku pa ona nabavlja poklone, a naša Tea tu je zbog sarmi i pečenja. Ho-ho-ho!
TEA
Cura dana
JOSIPA
Josipa iz Knina je za vrijeme korone uspjela izluditi roditelje. Po cijele dane iz njezine sobe dolaze čudni mirisi, nakon kojih nestaje sva hrana iz frižidera. Ona tvrdi da puno jede da digne imunitet, a da su crvene oči od plakanja zbog situacije u svijetu. Nitko joj ne vjeruje, ali nije da je to posebno dira.
JOSIPA
Cura dana
VILMA
Vilma iz Zagreba opsjednuta je filmovima o superjunacima. Otkad je korone, pogledala ih je na desetke. Mašta o tome da skače zagrebačkim krovovima s crvenim plaštom i ispravlja nepravde, Ali ona nije kao onaj jadnik Batman. Nju ne može kontrolirati gradonačelnik. Ona je premoćna.
VILMA
Cura dana
LORENA
Lorena iz Osijeka prvakinja je Hrvatske u laganju. Laže otkad zna za sebe. I u tome uživa. Za njezine usluge otimaju se najveće političke strane i korporacije, ali ona njihove ponude ne prihvaća. Jer ne laže ona zbog novca, već zbog satisfakcije kako je nekog zajeb***.
LORENA