Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ANDREA - 18.11.2020
ANDREA
Andrea iz Vinkovaca u vrijeme korone navukla se na videoigre na mobitelu. Po cijele dane slaže kocke dok ne eksplodiraju, uzgaja vrtove, napada kraljevstva, udara loptice... Dečko se ljuti na nju jer mu ne daje dovoljno pažnje. Tko mu je kriv kad se ne zna sam zabaviti.
Cura dana
JANJA
Janja iz Opatije voljela bi se ostvariti kao glumica. Jednog dana u svojoj ruci vidi Oscara, a već je pripremila i govor. U njemu će se zahvaliti samoj sebi te svojem talentu i trudu. Mama i tata je ne podržavaju. Govore joj da upiše fakultet i prestane sanjariti...
JANJA
Cura dana
SUZANA
Suzani iz Koprivnice u ovom korona ludilu najviše nedostaju punk koncerti. Pokušala je kod kuće skočiti sa stola među publiku, ali ju djed nije uhvatio, a kad je pokušala izazvati ‘šutku’, baka je pala i slomila kuk. Tata joj je rekao da se mora smiriti, a ona mu je uzvratila da je on “kapitalistička svinja”.
SUZANA
Cura dana
RENATA
Renata iz Splita lijena je koliko i lijepa. Sve joj je teško, sve je umara, ništa ne želi raditi. Ova korona došla joj je kao idealna izlika za izbjegavanje svih i svega. Komunicira jedino s dostavljačem kebaba. Ne bi ni to da ne mora, ali obožava kebab.
RENATA
Cura dana
BOJANA
Bojana voli prirodu i redovito sve reciklira. Uživa u šetnjama šumom. Skuplja borove iglice od kojih pravi čuveni sirup za dišne puteve. Dobro disanje je tajna Bojaninog uspjeha. Uvijek je željela da joj fotografiju objave u rubrici ‘Djevojka dana’. Njenoj sreći sad nema kraja.
BOJANA
Cura dana
KARMEN
Karmen iz Kaštela jako pazi na čistoću, pa se tušira barem tri puta dnevno. Kako joj ne bi bilo dosadno, pod tuš je ugradila mini televiziju na kojoj prati svoj omiljeni sport - golf. Iako je većini dosadan, nju iz nekog razloga jako uzbuđuje... Rado bi bila nosačica palica zgodnom tipu.
KARMEN