Obavijesti
Cura dana

Cura dana

RENATA - 14.11.2020
RENATA
Renata iz Splita lijena je koliko i lijepa. Sve joj je teško, sve je umara, ništa ne želi raditi. Ova korona došla joj je kao idealna izlika za izbjegavanje svih i svega. Komunicira jedino s dostavljačem kebaba. Ne bi ni to da ne mora, ali obožava kebab.
Cura dana
BOJANA
Bojana voli prirodu i redovito sve reciklira. Uživa u šetnjama šumom. Skuplja borove iglice od kojih pravi čuveni sirup za dišne puteve. Dobro disanje je tajna Bojaninog uspjeha. Uvijek je željela da joj fotografiju objave u rubrici ‘Djevojka dana’. Njenoj sreći sad nema kraja.
BOJANA
Cura dana
KARMEN
Karmen iz Kaštela jako pazi na čistoću, pa se tušira barem tri puta dnevno. Kako joj ne bi bilo dosadno, pod tuš je ugradila mini televiziju na kojoj prati svoj omiljeni sport - golf. Iako je većini dosadan, nju iz nekog razloga jako uzbuđuje... Rado bi bila nosačica palica zgodnom tipu.
KARMEN
Cura dana
SIMONA
Simona iz Splita uživa u slaganju puzzli. Za vrijeme pandemije postala je prava stručnjakinja, pa joj sad za složiti one od 1000 komada treba manje od dva sata. Najdraže su joj one sa lijepim fotkama poznatih građevina. Jednog dana voljela bi da se od ove njezine fotke naprave puzzle.
SIMONA
Cura dana
MARICA
Marica iz Splita skuplja plišane igračke. U krevetu ih ima 12, a omiljeni joj je tovar Duje. Najdraže joj je nakon teške smjene u frizerskom salonu doći u stan, skinuti svu odjeću, naga leći u čisti krevet i maziti se s plišancima. Po noći im priča svoje tajne i želje u ljubavi...
MARICA
Cura dana
ANDREA
Andrea iz Dubrovnika samo želi ići spavati. S prijateljicama se dogovorila gledati američke izbore i popiti žesticu svaki put kad se dogodi nešto bitno, ali nakon tri dana je iscrpljena i jako pijana. Ali neće odustati od igre. Dok se bira, ona će piti. Hrabro će pasti ako treba...
ANDREA