Obavijesti
Cura dana

Cura dana

TIHANA - 06.11.2020
TIHANA
Tihana iz Zaboka jedva je dočekala vikend. Nema planova. ali nema ni obaveza, što je, ako pitate nju, idealan rasplet situacije. Gledat će reprize filmova, jesti previše, čistiti premalo i - uživati. Društvo ne želi, ako tko bude zvao i pitao reći će mu da je u samoizolaciji.
Cura dana
MIHAELA
Mihaela iz Požege pionirka je pokreta univerzalnih prostorija. Da pojasni, po njoj bi svaka prostorija trebala imati kauč, televiziju, WC školjku, kadu i pećnicu. Tako da je uvijek sve pri ruci. A ne ovo sve razbacano, odvojeno. Pa propustiš pola filma jer gulaš treba stalno miješati...
MIHAELA
Cura dana
VIKTORIJA
Viki iz Zagreba puna je mržnje. Mrzi sve ljude na električnim romobilima, sve na biciklima, sve na rolama. Nek se doma glupiraju, a nju neka puste da u miru šeta pločnikom, za što je pločnik i namijenjen. Svaki put kad netko projuri pored nje pofotka ga i upiše na svoju crnu listu.
VIKTORIJA
Cura dana
LEA
Lea iz Kutine više od pola dana provodi fantazirajući o nemogućim scenarijima. Najdraži joj je onaj u kojem upozna bogatog Australca i onda zajedno odu živjeti na njegovu farmu klokana. Kasnije te klokane nauči plesati kan-kan i putuju svijetom kao “Klo-kan-kan” senzacija.
LEA
Cura dana
GORDANA
Gordana iz Primoštena prvo je htjela biti nečija muza, ali kako nije našla odgovarajućeg umjetnika, tu je ulogu preuzela na sebe.Sad ona traži mlade dame koje će biti njezine muze. Nije pretjerano talentirana za umjetnost, al za sebe kaže da ima neodoljivu karizmu.
GORDANA
Cura dana
LAURA
Laura iz Šibenika u dvorištu kuće izrađuje jedrilicu kojom planira oploviti svijet. Djed joj je dao dva čekića, od tate je posudila ljepilo, ukrala je baki posteljinu za jedro i bacila se na posao. Cilj joj je doći do Trinidada, a onda i do Tobaga. Čuje da se ondje vrlo lijepo živi.
LAURA