Obavijesti
Cura dana

Cura dana

VIKTORIJA - 03.11.2020
VIKTORIJA
Viki iz Zagreba puna je mržnje. Mrzi sve ljude na električnim romobilima, sve na biciklima, sve na rolama. Nek se doma glupiraju, a nju neka puste da u miru šeta pločnikom, za što je pločnik i namijenjen. Svaki put kad netko projuri pored nje pofotka ga i upiše na svoju crnu listu.
Cura dana
LEA
Lea iz Kutine više od pola dana provodi fantazirajući o nemogućim scenarijima. Najdraži joj je onaj u kojem upozna bogatog Australca i onda zajedno odu živjeti na njegovu farmu klokana. Kasnije te klokane nauči plesati kan-kan i putuju svijetom kao “Klo-kan-kan” senzacija.
LEA
Cura dana
GORDANA
Gordana iz Primoštena prvo je htjela biti nečija muza, ali kako nije našla odgovarajućeg umjetnika, tu je ulogu preuzela na sebe.Sad ona traži mlade dame koje će biti njezine muze. Nije pretjerano talentirana za umjetnost, al za sebe kaže da ima neodoljivu karizmu.
GORDANA
Cura dana
LAURA
Laura iz Šibenika u dvorištu kuće izrađuje jedrilicu kojom planira oploviti svijet. Djed joj je dao dva čekića, od tate je posudila ljepilo, ukrala je baki posteljinu za jedro i bacila se na posao. Cilj joj je doći do Trinidada, a onda i do Tobaga. Čuje da se ondje vrlo lijepo živi.
LAURA
Cura dana
MAJA
Maja s Brača cijele dane bi voljela provesti u igri. Kaže da obožava čuvati malog nećaka, ali zapravo obožava njegove igračke. Mali joj nije nešto simpatičan. Ali iskorištava ga. Kao što je spremna iskoristiti svakoga tko ima dobru društvenu igru. S njom je svaka partija pravi rizik...
MAJA
Cura dana
ZORANA
Zorana iz Zagreba vjerojatno je najbolja amaterska kuharica u državi. Svakodnevno kolege veseli novim delicijama iz njezine male radionice. Čak je i onog čudnog tipa iz IT službe nagovorila da proba njezin paprikaš. Tajna njezina kuhanja je u alkoholu. Svako jelo ima barem pola litre vina.
ZORANA