Obavijesti
Cura dana

Cura dana

TEREZA - 01.10.2020
TEREZA
Tereza iz Drniša jedva čeka proljeće i cvijeće. Jesen je deprimira. Kad pada kiša, pada i njoj volja za životom. Prošle se zime udebljala 12 kilograma, a to ne želi ponoviti, pa će ove godine vježbati. Rođak joj je napravio utege od 20 kilograma. Zasad ih samo gleda...
Cura dana
LEONARDA
Leonarda iz Stobreča za sebe kaže da je prava tigrica. Nema noćnog kluba u Dalmaciji kojeg nije zatvorila, pa je zato uspoređuju sa stožerom za obranu od korone. Ona se slatko nasmije na takve komentare, jer nema pojma o čemu pričaju. Ne prati događanja u svijetu.
LEONARDA
Cura dana
TENA
Tena iz Lepoglave obožava ići na godišnji krajem rujna. Iako su temperature niže, to nju uopće ne smeta, jer su plaže prazne, a restorani i kafići jeftiniji. Ako i padne kiša koji dan, ona se ne deprimira. Na laptopu ima skinuto 29 sezona “Otimačice”... Ove godine ljetuje na Čiovu.
TENA
Cura dana
KARLA
Karla iz Čakovca poznata je po svojem fiš-paprikašu. Ona američka pjevačica dovodi dečke u dvorište s milkshakeom, ali sigurno su sretniji i okrepljeniji kad dođu i okuse Karlin ljuti fiš. Svoj recept ljubomorno čuva u gaćicama, a tamo ne pušta nikoga...
KARLA
Cura dana
RITA
Rita je najbolja gitaristica u Slatini, a vjerojatno i šire. Barem do Virovitice. S rođakom i njegova dva prijatelja svira u punk sastavu Klaustrofobični kaktusi te se nadaju kako će se uskoro probiti na scenu. Cilj im je jednog dana svirati na Euroviziji. Tad bi mama napokon bila ponosna na nju.
RITA
Cura dana
ELIZABETA
Elizabeta iz Osijeka za nekoliko će dana predstaviti diplomski rad na temu ‘Panonsko more, plusevi i minusi njegova povratka’. Iako mnogi temu smatraju kontroverznom, ona misli da bi to bilo sjajno za turizam, a sagradila bi i neka brdašca da ljudi imaju gdje živjeti. Svi bi bili prvi red do mora.
ELIZABETA