Obavijesti
Cura dana

Cura dana

RITA - 24.09.2020
RITA
Rita je najbolja gitaristica u Slatini, a vjerojatno i šire. Barem do Virovitice. S rođakom i njegova dva prijatelja svira u punk sastavu Klaustrofobični kaktusi te se nadaju kako će se uskoro probiti na scenu. Cilj im je jednog dana svirati na Euroviziji. Tad bi mama napokon bila ponosna na nju.
Cura dana
ELIZABETA
Elizabeta iz Osijeka za nekoliko će dana predstaviti diplomski rad na temu ‘Panonsko more, plusevi i minusi njegova povratka’. Iako mnogi temu smatraju kontroverznom, ona misli da bi to bilo sjajno za turizam, a sagradila bi i neka brdašca da ljudi imaju gdje živjeti. Svi bi bili prvi red do mora.
ELIZABETA
Cura dana
MAJA
Maja iz Muća dan će provesti sređujući po kući. Kupila je sva sredstva za čišćenje, odjenula uniformicu francuske čistačice i krenula u akciju. Njezina djevojka Anđa to sa zadovoljstvom promatra s kauča. Zaslužila je da je povedem kasnije na pivo ispred dućana, pomislila je Anđa. Za večeru je blitva.
MAJA
Cura dana
MARTA
Marta je ponosna Slavonka, pa je logično da nikad ne propušta Vinkovačke jeseni. Njezina je majka 1976. godine imala najljepšu narodnu nošnju. Ona također voli odijevati tradicionalnu odjeću, no najbolje se osjeća potpuno gola u polu među golemim bučama. Ove godine sudjelovala je i u najvećem kolu.
MARTA
Cura dana
SMILJANA
Smiljana iz Požege obožava miris svježe pokošene trave. Čim se probudi odlazi u vrt i krene u akciju. Pokošene vlasi kasnije smota u bijelu vreću i odnosi u garažu gdje ih suši. Kad se napokon osuše, od njih proizvodi razne pripravke. Njezin je travnjak ponos cijele Požege...
SMILJANA
Cura dana
MILICA
Milica iz Lipika prava je majstorica igre "Država, grad, planina". Satima proučava mape kako bi uvijek ispunila tablicu do kraja, a ljute je amateri kojima je ova igra čista zabava  . Sprema se za Svjetsko prvenstvo u Mongoliji iduće godine. Nada se dočeku kakvog su imali nogometaši kad se vrati sa zlatom...
MILICA