Obavijesti
Cura dana

Cura dana

TIHANA - 07.09.2020
TIHANA
Tihana iz Poreča izvrsna je odbojkašica. Ne voli samo pobjeđivati, draže joj je pregaziti konkurenciju. Želi im nauditi. Pa zato šalje ‘felšane’ lopte ravno u glave protivnica. Nakon toga nazdravi u lokalnom kafiću s nekoliko koktela. Što više slamčica i suncobrančića to bolje...
Cura dana
LILI
Lili iz Muća cijelo je ljeto provela u plićaku. Obožava more, ali mrzi plivanje kao aktivnost. Pa stoga ne ide gdje ne može stati na nogama. Općenito se ne voli umarati. Od hobija ističe spavanje popodne i odmaranje na kauču. Za nju je lijenost vrlina.
LILI
Cura dana
LAURA
Laura s Cresa luda je za adrenalinskim sportovima. Kako je bila bliski kontakt osobe oboljele od korone, onda je morala nekako svoju glad za avanturom zadovoljiti u stanu. Prvo je radila salta po krevetu, onda je surfala zavezanih očiju na krovu zgrade, a za veliko finale je pohala piletinu gola. Pazila je da se ne poprska vrućim uljem.
LAURA
Cura dana
DIJANA
Dijana iz Dubrovnika jedva čeka jesen da može gaziti po suhom lišću. Vesele je jesenske boje, kiša, lokve na cesti... općenito cijeli taj doživljaj. Jedva čeka i da se pomakne sat kako bi u pet popodne mogla biti kod kuće, ispod dekice, uz šalicu čaja i dobar akcijski triler iz 90-ih... Obožava Stevena Seagala.
DIJANA
Cura dana
KRISTINA
Kristina iz Valpova užasno je ljuta što ljeto završava. Sjela je za kompjuter i istraživala lokacije na kojima je uvijek toplo, ali ta putovanja si ne može priuštiti. Pa će i ovu zimu biti u Valpovu. Hladnom Valpovu. Pravit će se da je Karašica neka plaža na Havajima. Druge joj nema...
KRISTINA
Cura dana
MAGDALENA
Magdalena iz Požege nikad nije naučila voziti bicikl. Tu vještinu smatra nazadnom. Kaže nam kako ne živi u srednjem vijeku pa da bi koristila vlastitu energiju za kretanje. Od vozila sjeda samo u ona mlađa od 2018. godišta. Obavezno unutra moraju biti mini-bar i televizija.
MAGDALENA