Obavijesti
Cura dana

Cura dana

KRISTINA - 29.08.2020
KRISTINA
Kristina iz Valpova užasno je ljuta što ljeto završava. Sjela je za kompjuter i istraživala lokacije na kojima je uvijek toplo, ali ta putovanja si ne može priuštiti. Pa će i ovu zimu biti u Valpovu. Hladnom Valpovu. Pravit će se da je Karašica neka plaža na Havajima. Druge joj nema...
Cura dana
MAGDALENA
Magdalena iz Požege nikad nije naučila voziti bicikl. Tu vještinu smatra nazadnom. Kaže nam kako ne živi u srednjem vijeku pa da bi koristila vlastitu energiju za kretanje. Od vozila sjeda samo u ona mlađa od 2018. godišta. Obavezno unutra moraju biti mini-bar i televizija.
MAGDALENA
Cura dana
MATEA
Matea iz Hrvaca voljela bi jednog dana otići u svemir. Iza kuće je zato počela raditi na raketi koja bi je trebala, barem se ona nada, odvesti do Venere. Za put je spremila tri mesna doručka i dva sokića na slamku. Preko interneta je našla Rusa koji će joj prodati potrebno gorivo...
MATEA
Cura dana
VIKI
Viki iz Belišća jedna emisija promijenila je život. Pogledala je dokumentarac o životu himalajskih svizaca i ostala je oduševljena. Zimski san traje im po sedam mjeseci, a kad su budni, traže hranu. Najdraže im je grickati travu. I ona bi tako htjela živjeti. Ali daleko od Himalaja.
VIKI
Cura dana
VALERIJA
Valerija s dečkom, poznatim botaničarem, tijekom ljeta boravila je na Velebitu te tražila neotkrivene i nepoznate biljke. Najsretnija je bila kad su prespavali na proplanku u šatoru koji su zvali Hotel s milijun zvjezdica. Završila je pravo i radi u Italiji kao odvjetnica za poljoprivredne delikte.
VALERIJA
Cura dana
TIHANA
Tihana iz Karlovca amaterska je prvakinja Hrvatske u lovu na leptire. Trebala je ovog ljeta na svjetsko prvenstvo u Venecuelu, ali korona joj je pokvarila planove. Dres ne nosi no preko leđa ima nacrtan broj 69. Zna napraviti i salto.
TIHANA