Obavijesti
Cura dana

Cura dana

VIKI - 26.08.2020
VIKI
Viki iz Belišća jedna emisija promijenila je život. Pogledala je dokumentarac o životu himalajskih svizaca i ostala je oduševljena. Zimski san traje im po sedam mjeseci, a kad su budni, traže hranu. Najdraže im je grickati travu. I ona bi tako htjela živjeti. Ali daleko od Himalaja.
Cura dana
VALERIJA
Valerija s dečkom, poznatim botaničarem, tijekom ljeta boravila je na Velebitu te tražila neotkrivene i nepoznate biljke. Najsretnija je bila kad su prespavali na proplanku u šatoru koji su zvali Hotel s milijun zvjezdica. Završila je pravo i radi u Italiji kao odvjetnica za poljoprivredne delikte.
VALERIJA
Cura dana
TIHANA
Tihana iz Karlovca amaterska je prvakinja Hrvatske u lovu na leptire. Trebala je ovog ljeta na svjetsko prvenstvo u Venecuelu, ali korona joj je pokvarila planove. Dres ne nosi no preko leđa ima nacrtan broj 69. Zna napraviti i salto.
TIHANA
Cura dana
LORENA
Lorena će ovog vikenda uživati na balkonu svojeg stana u Zagrebu. Ukrala je malo pijeska s dječjeg igrališta, na mobitelu će si pustiti zvukove cvrčaka, a tu je i boca s morskom vodom. Pravit će se da je opet u Jelsi, da se nagomilano suđe u kuhinji ne treba oprati, da ne postoji posao u ponedjeljak, da ne postoje problemi...
LORENA
Cura dana
MARIJA
Marija je cijelo djetinjstvo provela u svojem voćnjaku kraj Trgovišća. Kad nije brala voće, igrala se s lego kockicama. Čuda je činila tad, a i sad čuda čini s voćem. Destilira sve što raste u Zagorju. Marijine rakije su poznate širom svijeta, a vjerojatno i dalje. Nizozemska kraljevska obitelj naručila je cijeli sanduk.
MARIJA
Cura dana
SOFIJA
Sofiju, senzualnu Sinjanku, smatraju seks-simbolom. Svi sugrađani su skloni suptilnim savjetima stvoriti superzvijezdu. Slatka slastičarka sanja Sanremo. Stihove sklapa samo sa svojim samurajem Sašom. Silna strast su Sofiji spašavanja sinjskih skakavaca...
SOFIJA