Obavijesti
Cura dana

Cura dana

VALERIJA - 25.08.2020
VALERIJA
Valerija s dečkom, poznatim botaničarem, tijekom ljeta boravila je na Velebitu te tražila neotkrivene i nepoznate biljke. Najsretnija je bila kad su prespavali na proplanku u šatoru koji su zvali Hotel s milijun zvjezdica. Završila je pravo i radi u Italiji kao odvjetnica za poljoprivredne delikte.
Cura dana
TIHANA
Tihana iz Karlovca amaterska je prvakinja Hrvatske u lovu na leptire. Trebala je ovog ljeta na svjetsko prvenstvo u Venecuelu, ali korona joj je pokvarila planove. Dres ne nosi no preko leđa ima nacrtan broj 69. Zna napraviti i salto.
TIHANA
Cura dana
LORENA
Lorena će ovog vikenda uživati na balkonu svojeg stana u Zagrebu. Ukrala je malo pijeska s dječjeg igrališta, na mobitelu će si pustiti zvukove cvrčaka, a tu je i boca s morskom vodom. Pravit će se da je opet u Jelsi, da se nagomilano suđe u kuhinji ne treba oprati, da ne postoji posao u ponedjeljak, da ne postoje problemi...
LORENA
Cura dana
MARIJA
Marija je cijelo djetinjstvo provela u svojem voćnjaku kraj Trgovišća. Kad nije brala voće, igrala se s lego kockicama. Čuda je činila tad, a i sad čuda čini s voćem. Destilira sve što raste u Zagorju. Marijine rakije su poznate širom svijeta, a vjerojatno i dalje. Nizozemska kraljevska obitelj naručila je cijeli sanduk.
MARIJA
Cura dana
SOFIJA
Sofiju, senzualnu Sinjanku, smatraju seks-simbolom. Svi sugrađani su skloni suptilnim savjetima stvoriti superzvijezdu. Slatka slastičarka sanja Sanremo. Stihove sklapa samo sa svojim samurajem Sašom. Silna strast su Sofiji spašavanja sinjskih skakavaca...
SOFIJA
Cura dana
EMA
Ema je naslijedila malu kuću s velikom krovnom terasom na zagrebačkom Gornjem gradu. Sama živi, ne voli ljudi pa rijetko izlazi iz kuće. Hranu naručuje, vježba na terasi koju koristi i kao mjesto za sunčanje. Ne smetaju je pogledi susjeda Zvonkeca koji mirovinu provodi u luksuznom hot-tubu okrenutom prema njoj.
EMA