Obavijesti
Cura dana

Cura dana

LORENA - 21.08.2020
LORENA
Lorena će ovog vikenda uživati na balkonu svojeg stana u Zagrebu. Ukrala je malo pijeska s dječjeg igrališta, na mobitelu će si pustiti zvukove cvrčaka, a tu je i boca s morskom vodom. Pravit će se da je opet u Jelsi, da se nagomilano suđe u kuhinji ne treba oprati, da ne postoji posao u ponedjeljak, da ne postoje problemi...
Cura dana
MARIJA
Marija je cijelo djetinjstvo provela u svojem voćnjaku kraj Trgovišća. Kad nije brala voće, igrala se s lego kockicama. Čuda je činila tad, a i sad čuda čini s voćem. Destilira sve što raste u Zagorju. Marijine rakije su poznate širom svijeta, a vjerojatno i dalje. Nizozemska kraljevska obitelj naručila je cijeli sanduk.
MARIJA
Cura dana
SOFIJA
Sofiju, senzualnu Sinjanku, smatraju seks-simbolom. Svi sugrađani su skloni suptilnim savjetima stvoriti superzvijezdu. Slatka slastičarka sanja Sanremo. Stihove sklapa samo sa svojim samurajem Sašom. Silna strast su Sofiji spašavanja sinjskih skakavaca...
SOFIJA
Cura dana
EMA
Ema je naslijedila malu kuću s velikom krovnom terasom na zagrebačkom Gornjem gradu. Sama živi, ne voli ljudi pa rijetko izlazi iz kuće. Hranu naručuje, vježba na terasi koju koristi i kao mjesto za sunčanje. Ne smetaju je pogledi susjeda Zvonkeca koji mirovinu provodi u luksuznom hot-tubu okrenutom prema njoj.
EMA
Cura dana
MARIJA
Marija iz Drniša uživa ovog ljeta kao nikad prije. Na more nije išla, ali je zato staru bačvu prenamijenila u bazen. Unutra taman mogu stati ona i sin kum Marka, koji je voli prskati vodom. Ona se kao ljuti, ali joj to zapravo godi. Poslije kupanja njih dvoje uživaju u teletini ispod peke.
MARIJA
Cura dana
SARA
Sara u slobodno vrijeme izrađuje figurice vanzemaljaca. Opsjednuta je s njima i sigurna da su među nama. Ali nitko joj u Koprivnici ne vjeruje. Misle da laže kad kaže da ih je dvaput vidjela u vrtu iza svoje kuće. Nada se kako će idući put popiti kavu ili sok. Toliko toga želi saznati od njih.
SARA