Obavijesti
Cura dana

Cura dana

SOFIJA - 19.08.2020
SOFIJA
Sofiju, senzualnu Sinjanku, smatraju seks-simbolom. Svi sugrađani su skloni suptilnim savjetima stvoriti superzvijezdu. Slatka slastičarka sanja Sanremo. Stihove sklapa samo sa svojim samurajem Sašom. Silna strast su Sofiji spašavanja sinjskih skakavaca...
Cura dana
EMA
Ema je naslijedila malu kuću s velikom krovnom terasom na zagrebačkom Gornjem gradu. Sama živi, ne voli ljudi pa rijetko izlazi iz kuće. Hranu naručuje, vježba na terasi koju koristi i kao mjesto za sunčanje. Ne smetaju je pogledi susjeda Zvonkeca koji mirovinu provodi u luksuznom hot-tubu okrenutom prema njoj.
EMA
Cura dana
MARIJA
Marija iz Drniša uživa ovog ljeta kao nikad prije. Na more nije išla, ali je zato staru bačvu prenamijenila u bazen. Unutra taman mogu stati ona i sin kum Marka, koji je voli prskati vodom. Ona se kao ljuti, ali joj to zapravo godi. Poslije kupanja njih dvoje uživaju u teletini ispod peke.
MARIJA
Cura dana
SARA
Sara u slobodno vrijeme izrađuje figurice vanzemaljaca. Opsjednuta je s njima i sigurna da su među nama. Ali nitko joj u Koprivnici ne vjeruje. Misle da laže kad kaže da ih je dvaput vidjela u vrtu iza svoje kuće. Nada se kako će idući put popiti kavu ili sok. Toliko toga želi saznati od njih.
SARA
Cura dana
MIA
Mia mora natrag u Zagreb, a Zagreb nema more, pa Mia nema volje gore. Ali što je tu je. Na Visu nema posla cijele godine, a raditi se mora. Pa je sa suzom u oku sjela na brod i gledala kako njezin otok nestaje u daljini. Vidimo se dogodine, tiho mu je šapnula.
MIA
Cura dana
TAMARA
Tamara je kraljica Obrovca. Obožava svoj rodni kraj i nikad ga više ne bi napustila. Studirala je tri godine menadžment u Dubrovniku, ali nije taj život za nju. Tamo joj je bilo dosadno i prekulturno. Ona je jednostavna cura. Voli pojesti dobar komad mesa, voli rakiju, voli društvo, zabavu i pažnju lokalnih momaka.
TAMARA