Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MARIJA - 16.08.2020
MARIJA
Marija iz Drniša uživa ovog ljeta kao nikad prije. Na more nije išla, ali je zato staru bačvu prenamijenila u bazen. Unutra taman mogu stati ona i sin kum Marka, koji je voli prskati vodom. Ona se kao ljuti, ali joj to zapravo godi. Poslije kupanja njih dvoje uživaju u teletini ispod peke.
Cura dana
SARA
Sara u slobodno vrijeme izrađuje figurice vanzemaljaca. Opsjednuta je s njima i sigurna da su među nama. Ali nitko joj u Koprivnici ne vjeruje. Misle da laže kad kaže da ih je dvaput vidjela u vrtu iza svoje kuće. Nada se kako će idući put popiti kavu ili sok. Toliko toga želi saznati od njih.
SARA
Cura dana
MIA
Mia mora natrag u Zagreb, a Zagreb nema more, pa Mia nema volje gore. Ali što je tu je. Na Visu nema posla cijele godine, a raditi se mora. Pa je sa suzom u oku sjela na brod i gledala kako njezin otok nestaje u daljini. Vidimo se dogodine, tiho mu je šapnula.
MIA
Cura dana
TAMARA
Tamara je kraljica Obrovca. Obožava svoj rodni kraj i nikad ga više ne bi napustila. Studirala je tri godine menadžment u Dubrovniku, ali nije taj život za nju. Tamo joj je bilo dosadno i prekulturno. Ona je jednostavna cura. Voli pojesti dobar komad mesa, voli rakiju, voli društvo, zabavu i pažnju lokalnih momaka.
TAMARA
Cura dana
VITA
Vita najviše voli sjediti na plaži na svojem Čiovu i slušati upade raznih tipova s gitarama. Te lagane baladice s kojima je zavode joj nikad ne dosade. Zavodljivo flerta s raznim frajerima, popije im pola pića, a onda se ispriča da je umorna i u krevet odlazi sretna. Mašta o tipu koji bi je zavodio violinom.
VITA
Cura dana
ZVONKA
Kao i svaka prava Sinjanka, živi za Alku. Kad čuje topot kopita rasnih konja i ugleda alkara dok gađa u sridu, sjeti se riječi što joj je pričala pokojna baba Maša "Čerce, nema vatre od sirove loze niti mlika od jalove koze". No njoj je ipak draža ona "Više more žena s mista, nego đava iz zaleta".
ZVONKA