Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MIRNA - 07.08.2020
MIRNA
Mirna jedva čeka ovaj vikend. Nakon napornog radnog tjedna u uredu u Zagrebu sad putuje na more. Uživat će u prsnom plivanju i kuhanju. Prije tri godine postala je vegetarijanka. Majstorica je pripremanja sataraša u koji obavezno stavlja i svježe feferone. Dok se jelo krčka, vrijeme krati čitajući ruske klasike. To je opušta.
Cura dana
NINA
Nina iz Labina je kraljica online-predavanja. Napravila je kartonski izrez sebe, kojeg stavi kraj kompjutera da umjesto nje sluša sva ta dosadna predavanja iz ekonomije. Ne zna zašto je upisala ekonomiju uopće. U srednjoj je padala matematiku. Na jesen će se prebaciti na nešto zabavnije.
NINA
Cura dana
TARA
Tara je najbolja nogometašica u Sisku, ali lokalni dečki je nikad ne zovu na termin. Zna ona da ih je strah da im ne proda tunele, a čula je da se nemaju s čime pohvaliti ni ispod tuša. Uzor joj je Zlatan, a sve koji misle da si Messi i Ronaldo bolji smatra glupanima.
TARA
Cura dana
ANDREA
Andrea iz Kaštel Gomilice nadala se kako će ovog ljeta zaraditi prodavajući školjke. Njezina mala rodica ih skupi na plaži i izloži na ručniku, a onda dođe Andrea i izvija se u toplesu kraj njih. Prošlo ljeto zaradile su preko 10.000 kuna. Nekim turistima su podvalile i kamenje...
ANDREA
Cura dana
MELITA
Melita je splitska kraljica diskoteka, ali kako diskoteke ne rade, onda je upitna i njezina titula. Zato se sad pokušava rebrandirati. Po cijele dane visi na internetu i traži novi smisao života. Razmišlja o tome da prijeđe na budizam ako ne nađe ništa pametnije uskoro.
MELITA
Cura dana
MAJA
Maja ima velike ciljeve u životu. Sigurna je da će jednog dana biti predsjednica, pa makar to bilo nekakvo bezvezno vijeće. Moć ju je opila kad je u 4. osnovne u Sesvetama postala blagajnica razreda. Uspjela je tad zatajiti dovoljno za tri čokolade i kekse.
MAJA