Obavijesti
Cura dana

Cura dana

LEA - 20.07.2020
LEA
Lea mrzi satove i vrijeme. Živi u Pločama daleko od vremenskih okova i smatra kako bi više ljudi trebalo pokušati ovaj lifestyle. Po njoj je dovoljno znati je li jutro ili večer, a to većinu vremena može uz pomoć sunca. Ako i ne zna, koga briga. Ne radi i ne studira pa joj se nigdje ne žuri. Baka joj je ostavila milijune
Cura dana
ANKA
Ankine se ležaljke u Brelima svakog ljeta prve se iznajme. Mokre novčanice u ruke joj stavljaju Česi, Poljaci, Šveđani i Nijemci. Ali ova sezona je tanka. Anka se žali da nitko ne uzima njene suncobrane. Zajedno s prodavačem kukuruza svaki dan plače na klupi.
ANKA
Cura dana
ŽAKLINA
Žaklina iz Opatije je nadzornica tajnice pročelnika pomoćnika asistenta kabineta za administrativne poslove. Kad je pitaju čim se bavi, kaže da radi u općini. Nije došla preko veze. Nije ni preko kreveta... Iako neki zlobnici tako pričaju.
ŽAKLINA
Cura dana
SUZANA
Suzana je ista baka, a baka je bila vođa Amazonki gotovo 30 godina. Majka joj je uvijek govorila kako je ona nasljedila njezinu narav. I u pravu je gospođa majka. Suzi je na Braču bila predsjednica razreda u osnovnoj i srednjoj školi, a kad bih vidjela da netko maltretira slabijeg, odmah bi mu, kako kaže "prilipa trisku"
SUZANA
Cura dana
DANIJELA
Danijela je rođena i živi u Zagrebu, ali uskoro planira živjeti na nekom drvetu. Oduvijek su je fascinirale kućice na drveću, mostići među krošnjama… Ta moć koju osjetiš kad nekog gledaš s visina. Snimanje smo dogovorili na Sljemenu, ali unatoč našim molbama, odbijala je sići sa stabla dolje među ljude. Gore joj je bolje.
DANIJELA
Cura dana
LIDIJA
Lidija iz Virovitice skromna je cura. Ovo ljeto neće na more. Odlučila je ušteđevinu, ali i odjeću, donirati potrebitima. Njoj je dovoljno njezino dvorište, malo hladne vode iz bunara da se tu i tamo zalije te koja čaša vina iz djedova podruma. U rujnu se vraća na rad u Norvešku pa će opet napuniti džepove.
LIDIJA