Obavijesti
Cura dana

Cura dana

DANIJELA - 15.07.2020
DANIJELA
Danijela je rođena i živi u Zagrebu, ali uskoro planira živjeti na nekom drvetu. Oduvijek su je fascinirale kućice na drveću, mostići među krošnjama… Ta moć koju osjetiš kad nekog gledaš s visina. Snimanje smo dogovorili na Sljemenu, ali unatoč našim molbama, odbijala je sići sa stabla dolje među ljude. Gore joj je bolje.
Cura dana
LIDIJA
Lidija iz Virovitice skromna je cura. Ovo ljeto neće na more. Odlučila je ušteđevinu, ali i odjeću, donirati potrebitima. Njoj je dovoljno njezino dvorište, malo hladne vode iz bunara da se tu i tamo zalije te koja čaša vina iz djedova podruma. U rujnu se vraća na rad u Norvešku pa će opet napuniti džepove.
LIDIJA
Cura dana
FRANKA
Franka iz Drniša jako je ljuta na sve domaće medije. Svi pričaju o nekakvom švedskom modelu, a kod nas na tisuće nezaposlenih manekenki! - I ja sam lijepa i zgodna, pa nitko ne priča o drniškom modelu. U toj Švedskoj, osim Ibrahimovića, ništa ne valja - kaže Franka.
FRANKA
Cura dana
LENA
Leni iz Krapine su stalno govorili da mora uživati u malim stvarima u životu, pa je zato kupila mikroskop. I razočarala se. Stvarno nema tu u čemu uživati. Nekakve čudne točkice plutaju okolo. Pa nije ona hašomanka da se tome smije i da je to zabavi. Više nikad neće slušati tuđe savjete.
LENA
Cura dana
SARA
Sara iz Poreča upala je u kolotečinu. Svaki dan isto. Probudi se, laže mami da uči za ispite, a zapravo lista Instagram. Onda prva kava, druga kava, kupanje, kod bake na ručak, pa navečer na koktele. Ne sviđa joj se što je postala predvidljiva, pa će večeras umjesto mojita popiti pina coladu.
SARA
Cura dana
MAJA
Maja iz Čakovca je kupila hrpu grickalica, lijepo se sredila i nestrpljivo čekala da počne izborna noć. Nadala se maratonu, previranjima, da će barem tri stožera proglasiti pobjede... Kad ono - preuranjena demokracija. Nikakve drame i nikakva napetost. Bilo bi bolje da je gledala horor neki.
MAJA