Obavijesti
Cura dana

Cura dana

VIKI - 02.07.2020
VIKI
Viki vidi da su opet po Požegi postavili plakate s nekim ozbiljnim ljudima koji nam kažu kako će nam zbog njih biti bolje, što našu Viki ljuti, pa ih noću vandalizira. Općenito joj izbori idu na živce, pogotovo ovi sad. Za vikend će kršiti izbornu šutnju, jer nju neće nitko ušutkati. Želi postati profesionalna buntovnica.
Cura dana
MARCELA
Marcela je pažljiva. Kako ne bi slučajno zarazila baku i mamu, lijepa Makaranka odlučila je provesti ljeto u Zagrebu. Njezina cimerica otišla je kod kuće, pa Marcela sad ima sobu viška. Ali ima i smisao za biznis. Otišla je na Lučko i na kartone napisala "Rooms for rent" i "Zimmer frei". Dok sjedi na žegi osjeća se kao da je kod kuće...
MARCELA
Cura dana
ANĐELA
Anđela je zadnja tri dana zatvorena u svojem stanu u Omišu. Prijateljima je lagala da mora u samoizolaciju, da je nečiji bliski kontakt, a zapravo uživa dok leži naga na kauču. Sve što joj je potrebno za sreću ovih dana su klima, sladoled i televizija. Misli da bi tako mogla živjeti cijele godine.
ANĐELA
Cura dana
LIDIJA
Lidija iz Varaždina ima misao vodilju: Tko ima bazen, taj je zen. Kad uđe u njega, sve brige svijeta nestanu, postoje samo ona i molekule koje slobodno lebde oko nje. Kad se ne kupa, leži na ručniku i čita stripove- Najdraži joj je Zagor, a na večeru bi vodila Dylana Doga.
LIDIJA
Cura dana
TINA
Tina iz Zadra bi u rujnu trebala postati magistrica sociologije pa je odlučila da je ovo "ljeto njezina života". Ne pomaže mami čistiti apartmane, ne pomaže baki s ručkom, a ni djedu ne želi otići u dućan. Idućih 60 dana bitna je samo Tina i kako da se Tina što bolje odmori.
TINA
Cura dana
MIRNA
Mirna iz Vukovara nema novca za brod, ali iza kuće ima šumu, u gradu ima puno prijatelja, a u garaži nešto konopa, pa su krenuli graditi splav. Kad bude gotov s njim će obići sve naše otoke. Plan je sljedeći: Dunavom plutati do Crnog mora, proći kroz Bospor do Grčke, pa malo veslati gore, i do jeseni je u Splitu.
MIRNA