Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ANĐELA - 30.06.2020
ANĐELA
Anđela je zadnja tri dana zatvorena u svojem stanu u Omišu. Prijateljima je lagala da mora u samoizolaciju, da je nečiji bliski kontakt, a zapravo uživa dok leži naga na kauču. Sve što joj je potrebno za sreću ovih dana su klima, sladoled i televizija. Misli da bi tako mogla živjeti cijele godine.
Cura dana
LIDIJA
Lidija iz Varaždina ima misao vodilju: Tko ima bazen, taj je zen. Kad uđe u njega, sve brige svijeta nestanu, postoje samo ona i molekule koje slobodno lebde oko nje. Kad se ne kupa, leži na ručniku i čita stripove- Najdraži joj je Zagor, a na večeru bi vodila Dylana Doga.
LIDIJA
Cura dana
TINA
Tina iz Zadra bi u rujnu trebala postati magistrica sociologije pa je odlučila da je ovo "ljeto njezina života". Ne pomaže mami čistiti apartmane, ne pomaže baki s ručkom, a ni djedu ne želi otići u dućan. Idućih 60 dana bitna je samo Tina i kako da se Tina što bolje odmori.
TINA
Cura dana
MIRNA
Mirna iz Vukovara nema novca za brod, ali iza kuće ima šumu, u gradu ima puno prijatelja, a u garaži nešto konopa, pa su krenuli graditi splav. Kad bude gotov s njim će obići sve naše otoke. Plan je sljedeći: Dunavom plutati do Crnog mora, proći kroz Bospor do Grčke, pa malo veslati gore, i do jeseni je u Splitu.
MIRNA
Cura dana
VALERIJA
Valerija iz Ploča danju spava, kako bi noći mogla neometano jesti. Otkad je počelo ovo s koronom u obiteljsku kuću su se vratile dvije sestre i brat, pa se sad vodi bitka za svaki batak i svaku jagodu. Kako je pacifist i nema volje boriti se, Vale jednostavno odradi svoju porciju noć prije. Sinoć je pojela dvije lubenice.
VALERIJA
Cura dana
VITA
Vita je već pola godine u stričevoj vili na Visu, a iako kuka svima preko telefona kako joj je dosadno, zapravo uživa u osami. Ponijela je sve knjige za idući semestar psihologije, ali još ih nije raspakirala. Bitno je da je mama vidjela da ih odnosi iz Zagreba. Dane krati s lokalnim dečkima. Uče ju pecati. Jako se ljute kad ona to zove ribičijom.
VITA